De toekomst van de oorlog begint in trailer Enemy Territory: Quake Wars

Onder de moddervette games die ons dit jaar te wachten staan valt ongetwijfeld de FPS-shooter Enemy Territory: Quake Wars van Activision. Deze game belooft weer voor veel snelle actie te zorgen en enkele dagen geleden werd al de releasedatum bekend gemaakt. Vandaag is het weer eens tijd voor wat stevige actie in een trailer.

Als opvolger van het legendarische Quake II heeft Enemy Territory: Quake Wars de zware taak om de ultieme online team en objective-based multiplayer shooter te worden. Het verhaal speelt zich af in het epische Quake-universum en we tellen het jaar 2065. De geallieerde troepen van de Global Defense Force (GDF) zijn in een hevige strijd verwikkeld met de barbaarse en technologisch geavanceerde Strogg, die strijden om het lot van de Aarde. Als speler heb je keuze om als mens of als Strogg te spelen in een van de vijf unieke character classes. Voorzien van een arsenaal aan wapens, voertuigen en krijgsmachten, stort je jezelf in een actievolle test van skills en tactisch teamwork met diverse combat objectives. Je character zal zich kunnen verbeteren, goed teamwork levert je beloningen op en daarnaast zullen missies en doelstellingen er voor zorgen dat nieuwe spelers hun eigen stempel kunnen drukken op deze extreme oorlog.

Enemy Territory: Quake Wars verschijnt op 28 september voor de PC. De releasedata voor de Xbox 360 en PlayStation 3 zijn nog niet bekend gemaakt.

 1.   
  Ruudjee's avatar

  na de eerste paar trailers was ik best wel enthousiast over deze game. Maar na het zien van de laatste beelden lijkt het me net wat te futuristisch.

 2.   
  firro's avatar

  Ruudjee schreef, "na de eerste paar trailers was ik best wel enthousiast over deze game. Maar na het zien van de laatste beelden lijkt het me net wat te futuristisch."

  Inderdaad.

 3.   
  anakin783's avatar

  rip off

 4.   
  EnVy DaMaG3R's avatar

  ik vidn het meer op bf2142 lijken alleen bij quake gerbuiken ze een betere engine

 5.   
  Neolite's avatar

  wat wil je het is quake, dat speelt zich zowiezo in de toekomst af, dus je krijgt dan toch bijna standaard al een futuristische look. 8) Ik wacht al heel lang op quake wars en hij blijft gewoon vet 8)

 6.   
  GraveDevil's avatar

  Dat vind ik juist vet, battlefield 2142 beviel niet, misschien deze wel

 7.   
  Tom's avatar

  Mij misschien ook iets te futuristisch. Vroegere trailers waren leuker, dit ziet er meer uit als een zooitje chaos. Quake Wars, forget it! BF: Bad Company, here I come. 🙂

 8.   
  civrot92's avatar

  Indaardaad. Zie ik daar nou vliegende reuze kevers?

 9.   
  TheDude's avatar

  Ik vrees dat deze game nogal onder gaat sneeuwen in alle drukte. Dit hadden ze beter tot begin 2008 kunnen uitstellen om wat meer aandacht te trekken.

 10.   
  SjaakSnel's avatar

  TheDude schreef, "Ik vrees dat deze game nogal onder gaat sneeuwen in alle drukte. Dit hadden ze beter tot begin 2008 kunnen uitstellen om wat meer aandacht te trekken. "

  dat denk ik ook ik hoef deze game vooor 2008 zeker neit te kopen.

 11.   
  Chielh's avatar

  Lijkt me een vette game, maar niet echt een musthave.. misschien straks als er een tijdje ofzo niks meer uitkomt dat deze zeker wel het kopen waard is..

 12.   
  dr-salvador's avatar

  oke ik heb heel even wat te zeiken over de knife kills bij online shooters want die zijn gewoon niet bevredigend als je iemand slasht met een mes valt hij gewoon dood geen bloed geen geschreeuw niks als ik iemand steek wil ik het bloed uit zijn nek zien spuiten en hem horen schreeuwen voor ziijn moeder dat krijg je gewoon niet ook hier niet kijk maar bij ongeveer het midden van het filmpje