Gamersnet.nl

Add-on voor Rainbow Six: Vegas in ontwikkeling?

Ubisoft’s tactische shooter Rainbow Six: Vegas is op vrijwel alle platformen waarop de game verscheen een groot succes geworden. Nadat we vorige maand nog enkele nieuwe patches te verwerken kregen, duikt er vandaag weer eens wat interessanter nieuws op.

Het lijkt er namelijk op dat we mogelijk een add-on voor Rainbow Six: Vegas kunnen verwachten, want een nieuwe productlijst van de Britse retailer Play.com onthult Rainbow Six: Vegas Bishop. De game, die gepland zou staan voor oktober, is voorzien van een prijskaartje van 29,99 pond, waardoor het zeer waarschijnlijk een add-on is en niet een volledig nieuwe game.

We verwachten hier spoedig meer over te horen…

Rainbow Six: Vegas speelt zich, hoe kan het ook anders, af in Las Vegas. Daar moet team Rainbow de stad behoeden voor een terroristische organisatie. Dit team bestaat uit nieuwe gezichten: Logan Keller, team leader/recon; Michael Walter, heavy weapons/demolition en Jung Park, long range/electronics. Je teamleden zullen je ondersteunen in vuurgevechten bij bekende locaties in Vegas zoals Fremont Street, the Strip en de ontelbare casino’s die Las Vegas rijk is.

Je teammaten zijn er niet voor Jan met de hele korte achternaam. Ze geven je suggesties om bijvoorbeeld een muur op te blazen, een computer te hacken et cetera. Daarnaast kun je met behulp van snake cams tegenstanders aanwijzen die ingerekend moeten worden door je teamleden. Daarnaast is er natuurlijk ook een multiplayer aanwezig, waarin wederom een mode zit om je personage beter uit te rusten, als beloning van behaalde prestaties (zoals we al zagen in Rainbow Six: Lockdown).

Rainbow Six: Vegas is inmiddels verschenen voor de Xbox 360, PlayStation 3, PC en PSP.