Een zonnige dag op de baan in trailer Tiger Woods PGA Tour 08

Zoals de zon iedere morgen opkomt, zo komt EA ieder jaar met een nieuw deel van Tiger Woods PGA Tour. In ieder geval, de golf fans kunnen ook dit jaar virtueel weer lekker aan het slaan, want Tiger Woods PGA Tour 08 over een maandje alweer in de winkelrekken. Vandaag hebben we een zonnige trailer voor jullie in petto.

Je zou denken dat het onderhand wel eens tijd werd voor het pensioen van Mr. Woods, maar Electronic Arts denkt daar blijkbaar anders over, en gelijk hebben ze. De Tiger Woods PGA Tour-titels zijn vaak solide golfgames en met editie 2008 zal dat niet anders zijn.
Ook komt men met een aantal vernieuwingen op de proppen. Zo kun je met je Xbox Live Vision Camera of de PlayStation 3 Eye een foto van jezelf maken en met een golfer met je eigen smoel spelen. Ook zul je je beste holes kunnen uploaden en downloaden, en dus records van andere gamers proberen te breken. Tot slot zal er wellicht een Hole Editor in de game aanwezig zijn, om je eigen golfparcoursen aan te leggen.

De trailer is hierzo in HD kwaliteit te bewonderen.

Tiger Woods PGA Tour 08 zal vanaf 14 september 2007 in de winkels liggen voor de PC, PlayStation 2, PlayStation 3, Xbox 360, Nintendo Wii, Nintendo DS en PSP.

  1.   
    Scuderia's avatar

    Deze games hebben mij dus nooit aangesproken. Golf is zowieso maar een stomme sport. Het is gewoon knikkeren voor mensen die te lui zijn om te bukken 😕 .

  2.   
    Neolite's avatar

    Tiger woods, een keer gespeeld NOOIT weer. 😆 😆 😆

  3.   
    SjaakSnel's avatar

    Ziet er erg saai uit.

  4.   
    Aftershock's avatar

    SjaakSnel schreef, "Ziet er erg saai uit."

    En dat zal het heel wsl ook zijn 😆

  5.   
    Tommy6769's avatar

    het spreek mensen blijkbaar aan, dit is deel hoeveel?

  6.   
    Bello 2185's avatar

    Assault schreef, "Deze games hebben mij dus nooit aangesproken. Golf is zowieso maar een stomme sport. Het is gewoon knikkeren voor mensen die te lui zijn om te bukken 😕 ."

    Dat kan jij dan wel vinden maar die vent is stinkend rijk! 😉

  7.   
    Ruudjee's avatar

    Ach, ik mag deze games toch graag spelen. Ik heb ooit TW 06 voor de PS2 gekocht, was destijds 15 euro. ’t Was haast verslavend. Het lijkt alsof zoiets snel gaat vervelen, maar dat is helemaal niet zo. Mij spreekt deze titel iig heel erg aan. Ziet er ook goed uit trouwens!

  8.   
    Tom's avatar

    Ik speelde met Tiger op de GamePlay. Eerlijk gezegd wist het mij niet echt te boeien in die 10 minuten tijd die ik erin stak. Maar ik heb wel vaker gehoord dat dit soort spellen ongeloofelijk verslavend kunnen zijn, zodra je er wat meer tijd in steekt. Ziet er daarnaast ook nog eens goed uit, erg mooi is bijvoorbeeld wanneer de camera zich focust op Tiger’s hoofd, de achtergrond wazig wordt, precies zoals het hoort.