Aangekondigde game van id Software blijkt Rage

Zoals aangekondigd zou id Software op de QuakeCon 2007 een ‘snelle actie game’ bekend maken. Dit blijkt nu een cryptische omschrijving, aangezien de titel ‘Rage’ zowel een racer als een shooter blijkt te zijn.

In de trailer van de titel, die je hieronder ziet (er zijn wat sync-problemen met het geluid), zien we een goede sfeerschets van de game. Rage lijkt zich af te spelen in een soort woestijn omgeving. De techniek lijkt inmiddels verder gevorderd, maar de duidelijk gebruikssporen op de hele wereld zorgen voor een roestige omgeving.

De game zal co-operatieve gameplay bevatten, voornamelijk in het race element. Rage is het eerste spel dat ontwikkeld wordt met de Tech5-engine. Eerder zei id Software dat er geen game met deze engine wordt uitgebracht voor 2009.


Rage komt uit op de PC, Xbox 360 en PlayStation 3. Voor deze laatste verschijnt Rage op een Blu-Ray disc, voor de PC en Xbox 360 verschijnen er twee dvd’s. id Software overweegt nog om een Blu-Ray versie uit te gaan geven voor de PC. Een releasedatum is nog onbekend, maar de game wordt verwacht minimaal ergens in 2009.

  1.   
    Ika Q's avatar

    Best wel interresant. Doet me denken aan Mad Max 😆

  2.   
    SjaakSnel's avatar

    Ziet er vet mooi uit

  3.   
    Tommy6769's avatar

    die man die wat onverstaanbaars lult (lette teveel op zn lippen 😉 ) ziet er echt fotorealistisch uit zeg, pff!
    crysis, eat your heart out! 😛

  4.   
    martyntjee's avatar

    zo idd 😮
    maar eht is neit echt mijn game dnek ik 😛

  5.   
    Remmie!'s avatar

    ”Tommy6769″ schreef, "die man die wat onverstaanbaars lult (lette teveel op zn lippen 😉 ) ziet er echt fotorealistisch uit zeg, pff!
    crysis, eat your heart out! 😛 "

    die man is niet onverstaanbaar…
    Waar slaat dat op , over dat Crysis?!?!?! Dit spel ziet er niet eens veel mooier uit en het komt pas in 2009 ofzo 😮

    idSoftware heeft aangekondigd dat het een ‘snelle actie-game’ igaat worden dus ik denk dat het een FPS Shooter/Race game gaat worden omdat je de heletijd ook van die autos langs ziet komen 🙄

  6.   
    GraveDevil's avatar

    ”Tommy6769″ schreef, "die man die wat onverstaanbaars lult (lette teveel op zn lippen 😉 ) ziet er echt fotorealistisch uit zeg, pff!
    crysis, eat your heart out! 😛 "

    Met dat laatste zinnetje ben ik het niet eens, Crysis ziet er tog ingame wel een stuk beter uit.

  7.   
    Bello 2185's avatar

    ik vind het maar een vaag spel.