Verfilming Gears of War en Wolfenstein steeds concreter

Er zijn weer eens wat geruchten opgedoken van games die het in de bioscoopzalen gaan proberen en deze keer betreft het een nieuwe en een oude game. Volgens een bron binnen de filmwebsite IESB is director Len Weismen, die eerder al gewerkt heeft aan Underworld en de nieuwste Die Hard-film, in onderhandeling met New Line Cinema om een film van Gears of War te gaan maken. Het was al bekend dat een film van Gears of War in de planning stond, maar nu lijkt het er dus op dat er zeker niet met de minste mensen gewerkt zal worden aan dit project.

Daarnaast zou volgens de website Variety ook gewerkt worden aan een film van de klassieke game Wolfenstein. Roger Avery, die eerder al aan Pulp Fiction en het script van Silent Hill gewerkt heeft, en producer Samuel Hadida, de man die Resident Evil naar het witte doek bracht, zouden Wolfenstein tot een knallende film moeten maken.

 1.   
  Tommy6769's avatar

  lijkt me leuk om GoW te zien als film… In ieder geval wordt hij niet gemaakt door Uwe Boll, die mongool

 2.   
  Tom's avatar

  Gears of War leverde zich vanaf het begin al goed voor een film, maar ik had nooit gedacht dat er zo snel actie werd ondernomen. Ik ben er erg benieuwd naar, wat is er nou leuker dan Lancers, Torque Bows en Boomshots te zien op het grote, witte doek? ๐Ÿ™‚

 3.   
  Tommy6769's avatar

  Tharduz schreef, "Gears of War leverde zich vanaf het begin al goed voor een film, maar ik had nooit gedacht dat er zo snel actie werd ondernomen. Ik ben er erg benieuwd naar, wat is er nou leuker dan Lancers, Torque Bows en Boomshots te zien op het grote, witte doek? ๐Ÿ™‚ "

  en een redelijk goed (shooter)verhaal ofcourse

 4.   
  ChielB's avatar

  Zeker….dit blijft toch een pracht-trailer ook… http://www.gametrailers.com/player/usermovies/18811.html

 5.   
  Chielh's avatar

  actie spektakel gegarandeerd

 6.   
  dr-salvador's avatar

  ik vraag me af hoe geschikt marcus fenix is als geloofwaardig hoofdpersoon in een film in de game ging het wel want je zag hem tog bijna alleen maar van achter maar voor films weet ik niet of het wel interresant is om anderhalf uur naar een of andere domme shwarzenegger te kijken

 7.   
  LXZ-76's avatar

  dr-salvador schreef, "ik vraag me af hoe geschikt marcus fenix is als geloofwaardig hoofdpersoon in een film in de game ging het wel want je zag hem tog bijna alleen maar van achter maar voor films weet ik niet of het wel interresant is om anderhalf uur naar een of andere domme shwarzenegger te kijken"

  Game characters worden vaak gebaseerd op de voice actor (kijk maar naar die gast van hitman) dus zou het helemaal cool zijn als ze de voice actor nemen. (haden ze dat ook maar met hitman gedaan).

 8.   
  MauriceV's avatar

  cool een film van gears of war

 9.   
  touchdown's avatar

  Tharduz schreef, "Gears of War leverde zich vanaf het begin al goed voor een film, maar ik had nooit gedacht dat er zo snel actie werd ondernomen. Ik ben er erg benieuwd naar, wat is er nou leuker dan Lancers, Torque Bows en Boomshots te zien op het grote, witte doek? ๐Ÿ™‚ "

  torque bows lijken me echt vreed in een film dus ik zit te wachten wanneer hij uitkomt

 10.   
  PaNNa's avatar

  ChielB schreef, "Zeker….dit blijft toch een pracht-trailer ook… http://www.gametrailers.com/player/usermovies/18811.html"

  Lekker stukje , die muziek past er ook wel bij de trailer. ๐Ÿ™‚

 11.   
  Lasso's avatar

  Ben wel benieuwd naar de camerahoeken in GoW. Actie in third person in een film lijkt mij super origineel.

 12.   
  Chielh's avatar

  Lasso schreef, "Ben wel benieuwd naar de camerahoeken in GoW. Actie in third person in een film lijkt mij super origineel."

  Duh… het wordt een film

 13.   
  EnVy DaMaG3R's avatar

  vett wanneer zullen ze klaar zijn 2009-2010?:P

 14.   
  Tom's avatar

  Lasso schreef, "Ben wel benieuwd naar de camerahoeken in GoW. Actie in third person in een film lijkt mij super origineel."

  Inderdaad, zo was de Doom verfilming ook origineel met de FPS scene. Erg geslaagd was het alleen niet.

 15.   
  Scuderia's avatar

  Wolfenstein is maar Crap. Wat en domme game is ๐Ÿ˜• .dat

 16.   
  SjaakSnel's avatar

  ”Tommy6769″ schreef, "lijkt me leuk om GoW te zien als film… In ieder geval wordt hij niet gemaakt door Uwe Boll, die mongool"

  Uwe Boll is met far-cry en postal bezig dus maak je niet druk:P

 17.   
  DutchGamer-W-'s avatar

  Lijkt leuk ik hoop dat het een beetje goed word. De meeste games die naar het wite doek gaan word meestal een flop ๐Ÿ™„ ik heb zelfs gehoord dat ze een keer God Of War naar het wite doek brengen

 18.   
  Neolite's avatar

  er zijn zoveel mensen op dit kleine blauwe wereldje, dat ze vast wel iemand vinden, om marcus fenix te spelen ๐Ÿ˜†

 19.   
  Dilliemaster's avatar

  Ik denk dat Wolfenstein een flop word…. ๐Ÿ˜†

 20.   
  Chielh's avatar

  Games4Ever schreef, "Lijkt leuk ik hoop dat het een beetje goed word. De meeste games die naar het wite doek gaan word meestal een flop ๐Ÿ™„ ik heb zelfs gehoord dat ze een keer God Of War naar het wite doek brengen "

  Lijkt me vet.. in de trant van 300…