Nieuwe trailers Heavenly Sword vechten op volle toeren

De stevige actiegame Heavenly Sword is nog niet heel veel in het nieuws geweest, maar daar is onlangs verandering in gekomen met een demo. Deze staat nu enkele dagen in de PlayStation Store en de eerste reacties zijn erg lovend. Alleen over de korte speelduur wordt wat geklaagd, maar dat kan toch als een goed teken worden beschouwd. Vandaag krijgen we weer enkele actievolle trailers te zien.

Heavenly Sword is een intense fighting-game, waarin je met de roodharige dame Nariko als hoofdpersoon vijanden de wind van voren moet geven. In de handen van een leek op het gebied van vechten hebben wapens natuurlijk helemaal geen zin, dus is ontwikkelaar Ninja Theory zo vriendelijk geweest om deze dame te voorzien van een flinke portie ervaring op het gebied van martial arts.

Nariko is de dochter van een clanleider en deze clan heeft als belangrijke taak om het ‘Hemelse Zwaard’ te beschermen. Als op een dag een vijandige koning de clan van Nariko aanvalt en vrijwel geheel uitroeit, maakt Nariko een gevaarlijke keuze: ze pakt het ‘Heavenly Sword’ in een laatste poging om te overleven. Aan Nariko de taak om de vijandige koning en zijn knokploegen te bestrijden om zo het zwaard te beschermen.

Heavenly Sword zal medio september uitgebracht worden voor de PlayStation 3.

  1.   
    TheDude's avatar

    Volgens mij krijg je zwaar RSI van al dat hakwerk… 😆

  2.   
    GraveDevil's avatar

    Check die laatste move van Whirling Blades of Death Gameplay, iets pijnlijkers is er dnek ik niet 😛

  3.   
    dr-salvador's avatar

    zagen jullie ook dat de ai egt superslecht is een beetje zoals bij n3 ze staan een beetje te staan en afentoe valt er eentje aan

  4.   
    TheDude's avatar

    GraveDevil schreef, "Check die laatste move van Whirling Blades of Death Gameplay, iets pijnlijkers is er dnek ik niet :P"

    Lijkt wel op de special move van Yoshimitsu uit Tekken…