Playstation 3 verkoop verdubbeld in Japan

De verkoop van Sony’s PlayStation 3 is afgelopen week verdubbeld in vergelijking met de weken daarvoor, aldus Media Create. Uit onderzoek blijkt dat de PS3 afgelopen week bijna 29.000 keer over de toonbank is gegaan, tegen 12.000 de weken daarvoor. In diezelfde periode is de verkoop van Nintendo’s Wii en de Nintendo DS een beetje achteruit gegaan. Deze dropdown valt echter in het niets als er wordt gekeken naar de verkoopcijfers. De Wii verkoopt 80.000 keer per week, terwijl de DS nog steeds de marktleider is in Japan met een indrukwekkende 150.000 units.

In de desbetreffende week verkocht Microsoft haar console slechts 4.000 keer, waaruit duidelijk wordt dat de Xbox 360 in dat land ook deze keer (na de Xbox) geflopt is. De PSP verkocht 35.000 keer, 3.000 units meer dan die week daarvoor. De PlayStation 2 verkoopt nog altijd beter dan de Xbox 360 met een aantal van 12.000.

 1.   
  TheDude's avatar

  Nette cijfers.
  Twijfel zelf nog behoorlijk tussen een DS of PSP. Als iemand overtuigende argumenten heeft voor een van de twee handhelds, dan hoor ik ze graag of drop gerust een GN-mail. 🙂

 2.   
  EnVy DaMaG3R's avatar

  agjas jappen houden niet van 360 die willen alleen die anime’s speelen,wij speelen het echte werk 8)

 3.   
  FlameZ's avatar

  ”battlefiel31″ schreef, "agjas jappen houden niet van 360 die willen alleen die anime’s speelen,wij speelen het echte werk 8) "

  Alle Anime-games of series (toch bijna alle) komen van Japan , tuurlijk willen ze niets anders spelen.

 4.   
  Chielh's avatar

  $la$her schreef, "

  ”battlefiel31″ schreef, "agjas jappen houden niet van 360 die willen alleen die anime’s speelen,wij speelen het echte werk 8) "

  Alle Anime-games of series (toch bijna alle) komen van Japan , tuurlijk willen ze niets anders spelen."

  Rare jongens die jappen.. alhoewel hun console wel master is… 😛

 5.   
  MauriceV's avatar

  hahaha 😀 verkoop van ps3’s verdubbeld terwijl het met de games daar nie zo goed gaat 🙂

 6.   
  HardCoreGamerâ„¢'s avatar

  YES PS3 PS3 PS3 8) 😆 🙂

 7.   
  gamer4ever's avatar

  TheDude schreef, "Nette cijfers.
  Twijfel zelf nog behoorlijk tussen een DS of PSP. Als iemand overtuigende argumenten heeft voor een van de twee handhelds, dan hoor ik ze graag of drop gerust een GN-mail. 🙂 "

  ik heb een psp echt gaaf wat je re allemaal mee kan doen op internet maar er zijn echt bijna geen spelen voor in de winkel en hij is ook wel behoorlijk duur 😉 😉

 8.   
  Faex's avatar

  waarom in japan en niet in nederland? 🙄 🙄

 9.   
  darkwii14's avatar

  Sub Zero

  392 posts Nette cijfers. Twijfel zelf nog behoorlijk tussen een DS of PSP. Als iemand overtuigende argumenten heeft voor een van de twee handhelds, dan hoor ik ze graag of drop gerust een GN-mail.

  Ik heb een nintendo ds Lite heeft mooieren beeld scherm dan een

  Je moet wel een goeie game er bij vinden :p 😆

 10.   
  darkwii14's avatar

  [url][list=][quote][u][i][b]

  Lol

 11.   
  darkwii14's avatar