Fatal Inertia demo binnen een week op Xbox Live

Na erg lang niets meer gehoord te hebben van Fatal Inertia doken er vorige maand ineens weer een paar screenshots op van deze futuristische racegame. Toch kunnen we pas echt de game beleven met een stevige demo en volgens ontwikkelaar Koei kunnen we die binnen een week verwachten op Xbox Live. De demo zal ongeveer 380 MB groot zijn en plaatst je achter het stuur van een razendsnel, futuristisch racemonster.

Over een demo voor de PlayStation 3 werd niks gezegd, maar aangezien die versie pas later uitgebracht zal worden is de kans groot dat we tegen die tijd ook voor de PS3 een demo kunnen verwachten.

Fatal Inertia speelt zich af in de 23e eeuw en vormt een mix van street racing, demolition derbies en rally racen. Dit alles in een futuristische omgeving waar machines niet langer gebruik maken van wielen en de natuurkundige wetten alles bepalen. De nieuwe sport heet Inertia en combineert snelheid, gevechten en interactieve omgevingen. Spring in je hovercraft en laat je beste moves zien om jezelf naar de overwinning te leiden.

Fatal Inertia zal in september verschijnen voor de Xbox 360. Een PS3-versie volgt later dit jaar.

  1.   
    TheDude's avatar

    Hmm, concurrentie voor WipEout misschien. Lekker arcade-gameplay is best vermakelijk, maar dan moet het qua graphics en geluid ook wel goed zitten. Ga die demo straks maar eens proberen… 8)

  2.   
    gamer4ever's avatar

    ik vondt wipuot echt helemaal niks ik hoop dat dit teminste iets word 🙄