BlackSite: Area 51 verschijnt iets later; nieuwe releasedatum eind oktober

Het zijn wellicht drukke tijden voor Midway, want naast Unreal Tournament III houden ze zich momenteel ook bezig met een nieuw project, BlackSite: Area 51. Deze nieuwe shooter belooft meer te gaan bieden dan de andere next-gen games door niet alleen puur naar betere graphics te kijken, maar ook wordt er gewerkt aan een verrassende verhaallijn en een grote mate van interactie met je squad.

Vandaag is bekend gemaakt dat de game iets later uitgebracht zal worden dan voorheen gedacht werd. De nieuwe releasedatum staat gepland op 26 oktober.

BlackSite: Area 51 is een next-generation game die het first-person shooter genre een nieuwe wending geeft. Daar waar andere FPS-games de nadruk leggen op veel actie en realistische graphics, gaat BlackSite: Area 51 nog een stap verder. De game schotelt je een combinatie voor van de beste technologie, game design en een sterke verhaallijn. Als speler moet je leiding geven aan jouw squad met Special Forces soldaten die heel direct op jouw orders en leiderschap reageren. Maak je als leider slechte keuzes, dan zal je team minder goed presteren, slechter schieten en sneller vermoeid raken. Aan jou de zware taak om de juiste keuzes te maken, waarbij je de orders van je superieuren moet afwegen tegen je eigen ethische waarden. Uiteindelijk zullen jouw acties en die van je squad bepalend zijn voor de uitkomst van BlackSite: Area 51 tijdens dit mogelijke keerpunt in de geschiedenis.

Daarnaast bevat de game diverse traditionele online mogelijkheden, zoals Death Match, Team Death Match en Capture The Flag. Ook komen er geheel nieuwe varianten in de vorm van Human vs. Reborn en een vernieuwde Siege modus, waarin teams moeten proberen om teamleden van elkaar gevangen te nemen.

BlackSite: Area 51 staat gepland voor 26 oktober en zal verschijnen voor de PC, Xbox 360 en PlayStation 3.

 1.   
  Chielh's avatar

  Is een leuke game.. alleen staat niet op de top van mn verlanglijstje van komende maanden!

 2.   
  Silentpinda's avatar

  Yup.. nice game.
  maar wel bij mij op verlanglijstje.

 3.   
  EnVy DaMaG3R's avatar

  Chielh schreef, "Is een leuke game.. alleen staat niet op de top van mn verlanglijstje van komende maanden!"

  bij mij ook niet 😛

 4.   
  Bello 2185's avatar

  battlefiel31″][quote=”Chielh schreef, "Is een leuke game.. alleen staat niet op de top van mn verlanglijstje van komende maanden!"

  bij mij ook niet :P[/quote]

  Ook nie bij mij lol