Beide versies Stranglehold niet regiovrij

Een moderator van het officiële Stranglehold forum heeft verklaard dat Stranglehold voor de PlayStation 3 niet regiovrij zal zijn. Zowel de collector’s editie als de normale versie zullen regio gebonden zijn.

De speciale uitvoering is voorzien van de Blu Ray-film Hardboiled en vanwege rechten daarover is de reden om de collector’s editie niet regiovrij te maken nog enigszins logisch. Desondanks zal ook de gewone versie (zonder film) niet regiovrij zijn. Amerikaanse/Japanse versies zullen dus niet op een Europese PlayStation 3 speelbaar zijn.


In Stranglehold speel je als Inspector Tequila, wiens ex-vrouw gekidnapt is door de Russische maffia in Chicago. De verhaallijn van de game is gelijk aan die van de film Hard Boiled, die net als de game door John Woo geregisseerd werd. In de game zul je moeten vechten tegen de onderwereld van Hong Kong en later ook in Chicago, waar de ontvoering plaatsvond. Naarmate de game verder vordert, worstelt Tequila steeds meer met z’n gevoelens om z’n familie te redden, maar dient hij zich toch aan de wet te houden. De gameplay zal lijken op die van Max Paine, alleen heb je veel meer moves en een uitgebreider wapenarsenaal. Hiernaast bevat de game nog een aantal leuke features als Massive Destructibility en Tequila Time, waarmee je in slow-motion een acrobatische actie kan uitvoeren.

Stranglehold zal op 7 september uitkomen voor de PC, PlayStation 3 en Xbox 360. De demo zal eveneens volgende week uitkomen.

  1.   
    denjaap's avatar

    f*ck !!! 🙁

  2.   
    ChielB's avatar

    Ach ja, er zit toch geen maanden tussen de releases dus weinig boeiends.