Gran Turismo 5 gaat 1000 bolides bevatten

Sony heeft vandaag bekend gemaakt dat er maar liefst 1000(!) auto´s vrij te spelen zijn in de nieuwe Gran Turismo. Met de oudere GT games waren we al lang bezig, om in deze alle autoœ te unlocken lijkt haast niet te doen. Vanaf de eerste weken zijn er slechts 330 auto´s vrij te spelen, de andere 670 volgen later via downloadable content. De volledige lijst vind je hier.

De game staat gepland voor eind dit jaar in Japan en het tweede kwartaal van 2008 in Europa. Voordat we met de volledige game aan de slag kunnen, zal herfst dit jaar Gran Turismo 5 Prologue te downloaden zijn van de PlayStation Store, zo meldt Sony. Deze versie zal een aantal circuits en auto’s bevatten, om ons alvast een voorproefje te geven. Ook zal Gran Turismo Prologue online te spelen zijn via het Gran Turismo Network. Of je voor de demo moet betalen is nog niet bekend.

 1.   
  JeanPaulV8's avatar

  weet je hoe veel 1000! 😆

 2.   
  TheDude's avatar

  En uiteindelijk wil je toch graag met 4-5 auto’s maximaal rijden die je echt fijn vindt….erg zinvol zoveel wagens. 😆

 3.   
  Scuderia's avatar

  1000 😮 ! Eeerst zou het 750 worden.. Bewijst gewoon weer dat Gt4 de beste Racegame ooit is 🙂 !

 4.   
  LXZ-76's avatar

  Assault schreef, "1000 😮 ! Eeerst zou het 750 worden.. Bewijst gewoon weer dat Gt4 de beste Racegame ooit is 🙂 !"

  Ben ik niet met je eens. Als ze de besturing verneuken hebben ze wel 1000 bolides maar dan flopt het, dus 1000 bolides in een race game is geen bewijs dat GT4 de beste race game ooit is. De ervaring van de makers daarintegen wel.

 5.   
  JPO's avatar

  VEEEET dan heb je 1000 standaart bakken waar je geen fuck meer aan kan veranderen!!!!! (ook niet als je hard tegen een muur rijd!)
  Ik denk dat het snel saai begint te worden als je steeds weer met een standaart bakkie de straat op moet.
  T wordt zo snel duidelijk welke bak het van welke wint en welke dus de snelste is.
  En dan nog hoop ik dat die 1000 auto’s ook rijden en klinken zoals de bolides in t echt ook doen.
  Enige toffe aan t feit dat er 1000 auto’s inzitten is dat je de kans krijgt om met wagens te racen die in t echt ook betaalbaar zijn, (tenminste dat d8 ik in vorige delen van GT te zien: die fiatjes bijvoorbeeld.

 6.   
  Scuderia's avatar

  LXZ-76″][quote=”Assault schreef, "1000 😮 ! Eeerst zou het 750 worden.. Bewijst gewoon weer dat Gt4 de beste Racegame ooit is 🙂 !"

  Ben ik niet met je eens. Als ze de besturing verneuken hebben ze wel 1000 bolides maar dan flopt het, dus 1000 bolides in een race game is geen bewijs dat GT4 de beste race game ooit is. De ervaring van de makers daarintegen wel.[/quote]

  Vriend die hele besturing wordt harstikke goed.. En ten 2e Gra Turismo is de best verkochte game op de Ps2 ooit.. Dus hij is echt niet slecht!

 7.   
  jungler's avatar

  1000 !
  das wel eel veel he 😮

 8.   
  Scuderia's avatar

  jungler schreef, "1000 !
  das wel eel veel he 😮 "

  Het zou eerst 750 worden, net zoals in gt4. en zje zal in de toekomst ook nog schademodellen kunnen kopen online 🙂 !

 9.   
  gamer4ever's avatar

  1000 bne je wel ff bezig voor je ze allemaal hebt gezien 8)

 10.   
  Ruudjee's avatar

  1000 auto’s is naar mijn smaak een beetje veel te veel van het goede..

 11.   
  LXZ-76's avatar

  Assault schreef, "

  ”LXZ-76″ schreef, "[quote=”Assault”]1000 😮 ! Eeerst zou het 750 worden.. Bewijst gewoon weer dat Gt4 de beste Racegame ooit is 🙂 !"

  Ben ik niet met je eens. Als ze de besturing verneuken hebben ze wel 1000 bolides maar dan flopt het, dus 1000 bolides in een race game is geen bewijs dat GT4 de beste race game ooit is. De ervaring van de makers daarintegen wel."

  Vriend die hele besturing wordt harstikke goed.. En ten 2e Gra Turismo is de best verkochte game op de Ps2 ooit.. Dus hij is echt niet slecht![/quote]

  Lees mijn post nog eens goed door, ik beweer nergens dat hij slecht is.

 12.   
  Scuderia's avatar

  LXZ-76″]

  ”Assault schreef, "[quote=”LXZ-76″ schreef, "[quote=”Assault”]1000 😮 ! Eeerst zou het 750 worden.. Bewijst gewoon weer dat Gt4 de beste Racegame ooit is 🙂 !"

  Ben ik niet met je eens. Als ze de besturing verneuken hebben ze wel 1000 bolides maar dan flopt het, dus 1000 bolides in een race game is geen bewijs dat GT4 de beste race game ooit is. De ervaring van de makers daarintegen wel."

  Vriend die hele besturing wordt harstikke goed.. En ten 2e Gra Turismo is de best verkochte game op de Ps2 ooit.. Dus hij is echt niet slecht![/quote]

  Lees mijn post nog eens goed door, ik beweer nergens dat hij slecht is.[/quote]

  Ja oke, maar er valt niet te twijvelen aan de besturing. omdat het gewoon z’n Fucking groot Cuc6 is.

 13.   
  ChielB's avatar

  Dat is nou blind meegaan met een hype. Als iets een succes is, wil dat niet direct zeggen dat er niets is om aan te twijfelen. Het kan best een goede game zijn, maar een eigen mening blijft altijd nog bestaan. 🙂

 14.   
  EnVy DaMaG3R's avatar

  wrm content je kAn toch zoveeel op blue ray zette 😕

 15.   
  Scuderia's avatar

  ChielB schreef, "Dat is nou blind meegaan met een hype. Als iets een succes is, wil dat niet direct zeggen dat er niets is om aan te twijfelen. Het kan best een goede game zijn, maar een eigen mening blijft altijd nog bestaan. 🙂 "

  Ja oke.. Daar heb je een punt.. Ik ken zelf maar 1 minpunt an gt (deel 4).
  De slimheid van je tegenstanders is gewoon 0. als je ze voorbij rijd doen ze niks eraan. of ze botsen gewoon op je net of ze blind zijn, Maar meestal is het met de start moelijker omdat ze sneller optrekken ookal heb je meer pk’s..

 16.   
  glorys6's avatar

  uhhh heeft iemand nog een PS3tje over toevallig???? en waarom moet je die klerezooi nou weer downloaden??? dat gaat dus zwaar euroos kosten let maar op………we zien het wel weer volgend jaar ……..groeten…. 8)

 17.   
  glorys6's avatar

  he ChielB die avater van jou is toch van K-pax die film weet je wel?? of is het toch een broer van Bono??? vertel eens ff hoe dat zit?? groeten…enne kan niet zeggen dat ik die film helemaal begrepen heb….maar jaaa…..enne nog wat 1000 auto’s is toch lekker man kun je lekker kiezen en idd op n gegeven moment ga je toch met de beste autootjes rijden dat is in iedere game nou eenmaal zo…..later allemaal………doei 😆

 18.   
  touchdown's avatar

  1000 daar ben je nog wel even zoet mee als je ze allemaal hebt en als je ze kunt tunen misschien is dit dan het racespel dat wel(!) wil 🙂 😉

 19.   
  Scuderia's avatar

  touchdown schreef, "1000 daar ben je nog wel even zoet mee als je ze allemaal hebt en als je ze kunt tunen misschien is dit dan het racespel dat wel(!) wil 🙂 😉 "

  Ik gt4 heb ik er pas 140. van de 750 😆

 20.   
  pokemonfreakje's avatar

  deze game lijkt me leuk
  😳