Oefen je krachten in nieuwe beelden SmackDown vs. Raw 2008

WWE SmackDown vs. Raw is typisch zo´n spel om ´s avonds tegen je broertje te spelen, waarmee je hem natuurlijk ongemeen afmaakt. Vandaag is er een nieuwe trailer van de game verschenen, en wel van de 2008 versie. In de trailer zien we niet veel bijzonders aangezien hij behoorlijk kort is, maar het oog voor detail is duidelijk te zien in deze korte beelden.

Voor het eerst in WWE SmackDown vs. Raw 2008 heeft elke worstelaar een primaire en een secundaire vechtstijl. Er zijn in totaal acht verschillende vechtstijlen, te weten high-flyer, hardcore, submission artist, powerhouse, showman, brawler, dirty en technical. De voor- en nadelen van de vechtstijlen variëren per speelmodus.

De seizoenmodus en manager modus van het vorige deel zijn samengevoegd tot WWE 24/7. Hierin is het niet de bedoeling om de wereldtitel op Wrestlemania te veroveren, maar om in de WWE Hall of Fame te belanden en een (liefst levende) worstellegende te worden.

De Wii-versie zal uiteraard gebruik maken van de motion sensing. Zo kunnen klappen letterlijk worden uitgedeeld en worden tegenstanders opgetild door de Wii controller boven het hoofd te houden. De DS versie beschikt over een draadloze multiplayer en minigames om je worstelaar te trainen. De DS versie heeft echter maar 20 worstelaars en geen WWE 24/7, maar een gewoon seizoen zoals we dat in eerdere delen zagen.

  1.   
    dr-salvador's avatar

    vette shit het principe van meerdere vechtstijlen is echt heel vet gedaan hier op deze manier zal geen enkele match hetzelfde zijn een beetje zoals in def jam fight for NY

  2.   
    Remmie!'s avatar

    deze wordt bruut ! 😆