Bloeddorstige screenshots van Condemned 2: Bloodshot

Sega maakte eerder dit jaar al bekend dat Monolith Productions bezig is met de ontwikkeling van de shooter Condemned 2: Bloodshot. De game zal verschijnen voor de Xbox 360 en PlayStation 3 en moet weer een griezelig en vooral sfeervol verhaal gaan brengen. Vandaag krijgen we weer een aantal verse screenshots te zien.

In Condemned 2: Bloodshot speel je wederom de rol van Ethan Thomas, een voormalig medewerker van de Serial Crimes Unit. Als blijkt dat je partner vermist is, word je weer aangenomen. Tijdens de gevechten zal je kunnen beschikken over diverse vuurwapens, maar ook melee-gevechten zijn weer van de partij. Daarnaast zal er een nieuw systeem van defensieve en offensieve combo’s ontwikkeld worden.

Om het mysterie van Condemned 2: Bloodshot op te lossen, krijg je een geheel vernieuwde set met forensische tools tot je beschikking. De gebeurtenissen uit het verleden hebben van Ethan een gebroken man gemaakt. Hij moet vechten tegen zijn verleden en kan daarbij elk element uit zijn directe omgeving gebruiken om te overleven. Verder zal de game ook weer een uitgebreide online multiplayer krijgen, waarvan Sega heeft gezegd dat de Deathmatch modus de meest brute close-combat ervaring uit het FPS-genre zal worden.

[SCREENSHOTS]

Condemned 2: Bloodshot zal begin 2008 uitgebracht worden voor de PS3 en Xbox 360.

 1.   
  Aftershock's avatar

  Ruig… πŸ˜€
  Btw, wat heeft ie op screen 4 in z’n handen, een leidingetje waarmee hij het hoofd van de andere persoon met de nodige kracht eraf kan slaan mss? πŸ˜†

 2.   
  TheDude's avatar

  Lekker gruwelijk! πŸ˜€

 3.   
  FlameZ's avatar

  Fraai! Deze moet ik hebben :)!

 4.   
  Tom's avatar

  De rillingen liepen al over mijn lijf bij het spelen van de Condemned: CO demo! Het verhaal en de settings bevielen me, maar ik was te bang om het spel te kopen, misschien niet helemaal mijn shizzle. 😳

 5.   
  dr-salvador's avatar

  condemned 1 was super bruut en ik heb er het volste vertrouwen in dat deze dat ook word

 6.   
  claafie's avatar

  die gast op screen 3 lijkt op Gollem πŸ˜†