Donky Kong druk aan het werk op nieuwe screenshots Super Smash Bros. Brawl

Super Smash Bros. Brawl moet de Wii van een echte topgame gaan voorzien, maar helaas zullen we in Europa wellicht tot begin 2008 moeten wachten voordat we met deze game aan de slag kunnen. Vandaag krijgen we weer eens een paar nieuwe screenshots te zien waarop Donky Kong de dienst uitmaakt.


Super Smash Bros. Brawl bouwt verder door op de succesformule van zijn voorganger (Super Smash Bros. Melee) op de Gamecube. Het zal dus weer de bedoeling zijn elkaar zo hard en vaak mogelijk te meppen en elkaar uiteindelijk het level uit te slaan. Opvallend is dat dit niet met de speciale mogelijkheden van de Wiimote en Nunchuck zal gebeuren, maar men heeft ervoor gekozen het bij een klassieke besturing te houden.

Super Smash Bros. Brawl bevat vele levels en tientallen personages, waaronder natuurlijk Mario, Pikachu, Link, Kirby, Samus, Donkey Kong en Bowser. Maar ook nieuwe personages zoals Pit (Kid Icarus), Zero Suit Samus (Metroid: Zero Mission), Metaknight (Kirby), Wario en Solid Snake (Metal Gear Solid) zijn aangekondigd. Daarnaast zal ook Sonic misschien zijn opwachting maken. Super Smash Bros. Brawl wordt naast de ideale partygame ook nog eens een online titel. Het zal een van de eerste games zijn die online gespeeld zal kunnen worden op de Nintendo Wii.

[SCREENSHOTS]

Super Smash Bros. Brawl verschijnt op 3 december op de Nintendo Wii, een Europese release mogen we waarschijnlijk in 2008 pas verwachten.

  1.   
    FlameZ's avatar

    Haha , ziet er grappig uit :lol:.

  2.   
    TheDude's avatar

    Weer zo’n leipe Wii-game… ๐Ÿ˜›

  3.   
    claafie's avatar

    TheDude schreef, "Weer zo’n leipe Wii-game… ๐Ÿ˜› "

    lol “leip”

  4.   
    Tom's avatar

    Het feit dat hij de Bongo’s erbij pakt vind ik maar wat domme reclame. Een beetje reclame in een game kan soms grappig zijn, maar dat dit in zijn aanvallenarsenaal zit? ๐Ÿ˜• Verder lijkt me dit een topper, en misschien ook wel de enige game waar ik (voorlopig) een Wii voor zou kopen.

  5.   
    dr-salvador's avatar

    vette shit..ik hou van smash brothers

  6.   
    shadowlink88's avatar

    heb egt wel zin in deze spel hoop dat ik het snel heb

  7.   
    arie de beuker's avatar

    Donkey kong is een van mijn favoriete characters uit melee. Maar hij heeft ook zo’n dikke cheat aanval