Demo Stranglehold vanaf 8 augustus te downloaden

Stranglehold is een moderne action-adventure game voor de next-gen consoles en de PC en de game zal draaien op een aangepaste versie van de Unreal Engine 3. Eerder deze maand werd al bekend gemaakt dat er een demo van Stranglehold uitgebracht zal worden en onlangs heeft men de definitieve datum onthuld: 8 augustus.

Het betreft een demo voor de PC en Xbox 360, over een demo-versie voor de PlayStation 3 werd niets gemeld nog. Een reden hiervoor is niet gegeven, dus het blijft speculeren of dit wellicht betekent dat de uiteindelijk PS3 versie misschien vertraagd is of dat men wellicht gewoon geen tijd had om een PS3-demo op tijd af te hebben.

In Stranglehold speel je als Inspector Tequila, wiens ex-vrouw gekidnapt is door de Russische maffia in Chicago. De verhaallijn van de game is gelijk aan die van de film Hard Boiled, die net als de game door John Woo geregisseerd werd. In de game zul je moeten vechten tegen de onderwereld van Hong Kong en later ook in Chicago, waar de ontvoering plaatsvond. Naarmate de game verder vordert, worstelt Tequila steeds meer met z’n gevoelens om z’n familie te redden, maar dient hij zich toch aan de wet te houden. De gameplay zal lijken op die van Max Paine, alleen heb je veel meer moves en een uitgebreider wapenarsenaal. Hiernaast bevat de game nog een aantal leuke features als Massive Destructibility en Tequila Time, waarmee je in slow-motion een acrobatische actie kan uitvoeren.

Stranglehold zal op 7 september uitkomen voor de PC, PlayStation 3 en Xbox 360.

 1.   
  TheDude's avatar

  Vet ook een PC-demo, wordt vast een leuke actiegame. 8)

 2.   
  Chielh's avatar

  lekker ouderwetse john woo actie! Ben benieuwd naar grafics…

 3.   
  GraveDevil's avatar

  Dat is goed niuews 😀

 4.   
  claafie's avatar

  heb zin in die demo

 5.   
  patrick123's avatar

  nou een demo hoef ik niet