Hoge toeren in nieuwe screenshots MotoGP 07

Vandaag zijn er nieuwe screenshots verschenen van de aankomende motor-race game die op het moment nog in ontwikkeling is. Ook is er bekend gemaakt dat het mogelijk is om op meer dan 30 circuits te racen en dat er een online-mode beschikbaar zal zijn op de Xbox360. Deze screenshots zijn trouwens van de Xbox360 versie.

De game zal ontwikkeld worden door het Italiaanse Milestone, de uitgever die we inmiddels ook kennen van de superbike-game SBK-07. Eerder dit jaar werd al bekend gemaakt dat THQ en Climax Studio zich zullen richten op een next-gen versie. De game zal over alle licenties beschikken, dus verwacht alle bekende coureurs, motoren, teams en tracks van het huidige seizoen. Het lijkt er op dat Milestone hun ervaring met SBK-07 verder zal gaan gebruiken bij deze game, want er zullen diverse hulpmiddelen ontwikkeld worden om nieuwkomers te laten wennen aan de MotoGP-serie.

[SCREENSHOTS]

MotoGP 07 zal ergens in de herfst uitgebracht worden voor de PlayStation 2. De Xbox360 en PC versie is nog geen release over bekend.

 1.   
  FlameZ's avatar

  Ziet er wel leuk uit :D.

 2.   
  Ranzaap's avatar

  Hmm.. De Demo viel anders helaas tegen 🙁 Het ziet er ingame veel minder uit -_-‘

 3.   
  Faex's avatar

  is het spel wel leuk????mijn neefje vindt het vast welleuk.
  😀