Gamersnet.nl

Knallende beelden van Far Cry 2 duiken op

Eerder waren er al beelden uitgelekt van Far Cry 2, maar we hebben nog geen officiële beelden mogen bekijken. Vandaag is het dan zover, screenshots van Far Cry 2 uit een game magazine. De screenshots zijn van lage kwaliteit, maar desondanks ziet het er prima uit.

Ubisoft heeft officieel bevestigd dat Far Cry 2, het vervolg op Crytek’s enorme hitgame Far Cry, in ontwikkeling is. De game ligt op de werkbank bij Ubisoft Montreal, de mensen die momenteel ook werken aan Assassin’s Creed. Een PC-versie is in elk geval aangekondigd, al lijken een Xbox 360- en PlayStation 3-versie ook zeker tot de mogelijkheden te behoren. De game staat momenteel gepland voor de lente van 2008.

Voor de duidelijkheid: ontwikkelaar Crytek heeft niets met dit vervolg te maken (ze zijn immers druk genoeg met hun nieuwe pareltje Crysis), want de rechten op de Far Cry-franchise liggen bij Ubisoft. Verder heeft Ubisoft bekend gemaakt dat de game zich bevindt in Afrika en dat er een burgeroorlog heerst waarin je als speler met verschillende personages moet deelnemen.

[SCREENSHOTS]

Far Cry 2 staat gepland voor het tweede kwartaal van 2008.