Heavenly Sword hakt er ouderwets op los in gameplay trailer

De stevige actiegame Heavenly Sword is nog niet heel veel in het nieuws geweest, maar daar is onlangs verandering in gekomen met een demo. Deze staat nu enkele dagen in de PlayStation Store en de eerste reacties zijn erg lovend. Alleen over de korte speelduur wordt wat geklaagd, maar dat kan toch als een goed teken worden beschouwd. Vandaag is er een nieuwe trailer van deze game uitgebracht, met veel gameplay uit de demo.

Heavenly Sword is een intense fighting-game, waarin je met de roodharige dame Nariko als hoofdpersoon vijanden de wind van voren moet geven. In de handen van een leek op het gebied van vechten hebben wapens natuurlijk helemaal geen zin, dus is ontwikkelaar Ninja Theory zo vriendelijk geweest om deze dame te voorzien van een flinke portie ervaring op het gebied van martial arts.

Nariko is de dochter van een clanleider en deze clan heeft als belangrijke taak om het ‘Hemelse Zwaard’ te beschermen. Als op een dag een vijandige koning de clan van Nariko aanvalt en vrijwel geheel uitroeit, maakt Nariko een gevaarlijke keuze: ze pakt het ‘Heavenly Sword’ in een laatste poging om te overleven. Aan Nariko de taak om de vijandige koning en zijn knokploegen te bestrijden om zo het zwaard te beschermen.

Heavenly Sword zal medio september uitgebracht worden voor de PlayStation 3.

 1.   
  TheDude's avatar

  Vette demo, maar te kort en dat is wel positief ja. Snel meer!! ๐Ÿ˜€

 2.   
  claafie's avatar

  ja ziet er allemaal wel mooi uit, maar vind het altijd zo gaar dat die ventjes maar wat om haar heen dartelen, en pas aanvallen als degene waarmee ze bezig is dood is, beetje irriterend vind ik.
  Zowiezo niet mijn genre btw ๐Ÿ˜›

 3.   
  patrick123's avatar

  dat meisje moet me denken aan tomb raider ! ๐Ÿ˜€

 4.   
  SuperNova's avatar

  zeer mooie graphics maar niet echt mijn soort game ๐Ÿ™

 5.   
  Uchiha linkz's avatar

  wo vette demo eh spijt dat ik geen ps3 heb ๐Ÿ˜€

 6.   
  denjaap's avatar

  lekkee griet