Diverse duivelse classes laten zich zien in trailers Hellgate: London

Hellgate: London, een unieke combinatie tussen RPG en FPS, moet één van de meesterwerken worden van ontwikkelaar Flagship Studios. Hoewel de releasedatum van deze game nog vrij onduidelijk is, lijkt het er op dat de game in september zal verschijnen. Eerder deze maand kregen we al de Cabalist Summoner te zien en de trailers die we vandaag hebben opgedoken laten de overige vijf klasses zien.

Elk van de drie facties in deze game bestaat namelijk uit twee klasses. De factie Cabalists heeft de Evoker, die met krachtige spreuken en bezweringen directe schade kan toebrengen, en er is de Summoner, die weinig directe aanvallen heeft maar over sterke minions beschikt. De factie Templars bestaat uit de Guardian, een defensieve klasse die bonussen ontvangt als hij omsingeld is, en de Blademaster, die over weinig verdediging beschikt maar met twee zwaarden veel schade kan aanrichten. Ten slotte bestaat de factie Hunters uit de Marksman, de klassieke first-person shooter klasse, en de Engineer, een high-tech versie van de Summoner die robots en drones op kan roepen om aan te vallen.

Kort na de launch van Hellgate: London komen er voor Elite-leden nog drie extra klasses beschikbaar. De Cabalist Shapeshifter, die in een demoon kan transformeren, de Templar Crusader, die met twee-handige zwaarden kan vechten en de Hunter Recon, een klasse gebaseerd op stealth.

Hellgate: London speelt zich af, zoals je misschien wel zou verwachten, in de Engelse hoofdstad Londen. De stad wordt geteisterd door demonen en na een lange strijd heeft de mensheid de macht over de stad verloren. Aan jou de taak om dit weer recht te zetten. Hoewel de game oogt als een FPS, zal het toch zeker een RPG zijn. Domweg alles overhoop schieten en je zo een weg richting het einde knallen zal niet gaan werken. Tactische keuzes wat betreft skills en klasse zullen een belangrijke rol spelen. Er zullen drie facties in de game zitten, te weten Hunter, Cabalist en Templar die je de vrijheid en flexibiliteit bieden om het op te nemen tegen de demonische hordes.

Hellgate: London zal in het derde kwartaal van dit jaar verschijnen voor de PC.

 1.   
  TheDude's avatar

  Oke, dit ziet er wel weer erg bruut uit, lekkere RPG-elementen. 8)
  Het gaat weer de positieve kant op… 🙂

 2.   
  claafie's avatar

  moet toegeven, ziet er mooi uit.
  Vind het alleen jammer dat soms de sounds in herhaling vallen zoals die kreten van dat monster bij trailer 1 😉

 3.   
  patrick123's avatar

  het lijkt wel STAR WARS 😉

 4.   
  firro's avatar

  totaal niets voor mij:P

 5.   
  Gold_Thunder's avatar

  Die zwaard gasjes zijn cool… Maar de rest ziet er erg lomp uit.

 6.   
  Rideo Mortem's avatar

  potential WoW beater inc

  ^^

 7.   
  Silentpinda's avatar

  niks voor mij echt, hou niet van zulke games.
  mjah ieder zen ding 😮

 8.   
  FlameZ's avatar

  Mooie trailers , deze game zou ik vast wel eens willen proberen.