Ook Bioshock mogelijk spoedig voorzien van een demo

Bioshock heeft al regelmatig wat van zich laten zien. De gevaarlijke Big Daddy’s, een bijzondere wereld onder water en regelmatig wat actie. Toch is het vooral een spannende sfeer wat door de game wordt neergezet. Nadat eerder deze maand al de systeemeisen van Bioshock opdoken, krijgen we vandaag opnieuw een demo-gerucht binnen.

De USK, een stichting in Duitsland die zorgt voor keuringen van games, onthult het bestaan van een Bioshock-demo. De demo zou momenteel gekeurd worden en gezien de release van de game, eind volgende maand, lijkt het een logische stap als Xbox Live binnenkort voorzien wordt van een demo. We houden jullie op de hoogte…

BioShock moet volgens de makers een revolutionaire shooter worden die het genre naar een nieuw niveau tilt. Je krijgt een levende, unieke en onvoorspelbare FPS-ervaring voorgeschoteld. Nadat je vliegtuig is gecrasht in onbekende wateren, ontdek je een roestige bathysfeer waarmee vroeger onderzoek onder water is gedaan. Je daalt af naar Rapture, een stad verborgen in de diepe zee. Deze stad werd gebouwd als ideale beschaving voor een aantal geselecteerde wetenschappers, kunstenaars en industriรซlen. Nu is het idealisme verdwenen en de stad is overspoeld met lijken.

Upgrade je wapens of modificeer je lichaam dankzij de diverse Plasmid Stations, waarmee je allerlei speciale krachten kunt krijgen. Maak bewuste keuzes om uiteindelijk de grote vraag te beantwoorden: gebruik je de onschuldige overlevenden van Rapture…of red je hen uit hun kwellende situatie?

Lees ook onze uitgebreide preview!

Bioshock staat in de planning om op 24 augustus uit te komen voor de PC en Xbox 360.

 1.   
  claafie's avatar

  komt er dan ook een demo op PC of alleen X-doos driehonderdzestig ๐Ÿ˜•

 2.   
  ChielB's avatar

  Het is nog allemaal erg onduidelijk, want er is nog niets officieel bevestigd. De kans is groot dat zowel de PC als de X360 een demo zal krijgen, maar voorlopig is het nog een gerucht natuurlijk.

 3.   
  TheDude's avatar

  Hopelijk ook voor de PC, lijkt me sfeervolle game. ๐Ÿ™‚

 4.   
  gamer4ever's avatar

  ik heb trailers gezien zag er mooi uiit vooral die monsters ๐Ÿ™‚

 5.   
  Ruudjee's avatar

  Hoe fucked up groot wordt die PC demo wel niet dan..

 6.   
  claafie's avatar

  ChielB schreef, "Het is nog allemaal erg onduidelijk, want er is nog niets officieel bevestigd. De kans is groot dat zowel de PC als de X360 een demo zal krijgen, maar voorlopig is het nog een gerucht natuurlijk."

  ok, bedankt ๐Ÿ™‚

 7.   
  patrick123's avatar

  nou hopen op een mooie demo ! ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜€

 8.   
  denjaap's avatar

  boeie.. die game zuigt zo hard

 9.   
  Tom's avatar

  denjaap schreef, "boeie.. die game zuigt zo hard"

  Je bent gek! Dit wordt hoe dan ook een toppertje. Misschien wel de zoveelste shooter, maar zeker innovatief en interactief, die we vaak missen bij de middelmatige FPS’s. Grafisch is het misschien nog geen Crysis, maar wel een Oblivion, relatief gezien.

 10.   
  denjaap's avatar

  Tharduz schreef, "

  ”denjaap” schreef, "boeie.. die game zuigt zo hard"

  Je bent gek! Dit wordt hoe dan ook een toppertje. Misschien wel de zoveelste shooter, maar zeker innovatief en interactief, die we vaak missen bij de middelmatige FPS’s. Grafisch is het misschien nog geen Crysis, maar wel een Oblivion, relatief gezien. "

  weer zo’n kut game die komt het huis niet binnen !!