Demo Heavenly Sword in PlayStation Store, samen met drie PSOne-titels

De stevige actiegame Heavenly Sword is nog niet heel veel in het nieuws geweest, maar toch zijn er al veel gamers die deze game nauwlettend in de gaten houden. Tijdens de E3 kregen we eindelijk weer wat meer bewegende beelden te zien en eerder deze maand dook ook het gerucht op dat we mogelijk spoedig een demo van deze game mogen verwachten. Dat gerucht werd al snel bevestigd en nu is het moment eindelijk daar: de demo is in de PlayStation Store geplaatst. Als je niet vies bent van een flinke fighting-game, dan staat er een mooie download op je te wachten.

Voor retro-fans zijn, tegen betaling, ook de PSOne-games Crash Bandicoot 2: Cortex Strikes Back, MediEvil en Spyro 2: Gateway to Glimmer te downloaden. Deze games zijn zowel op de PlayStation 3 als ook de PlayStation Portable te spelen.

Heavenly Sword is een intense fighting-game, waarin je met de roodharige dame Nariko als hoofdpersoon vijanden de wind van voren moet geven. In de handen van een leek op het gebied van vechten hebben wapens natuurlijk helemaal geen zin, dus is ontwikkelaar Ninja Theory zo vriendelijk geweest om deze dame te voorzien van een flinke portie ervaring op het gebied van martial arts.

Nariko is de dochter van een clanleider en deze clan heeft als belangrijke taak om het ‘Hemelse Zwaard’ te beschermen. Als op een dag een vijandige koning de clan van Nariko aanvalt en vrijwel geheel uitroeit, maakt Nariko een gevaarlijke keuze: ze pakt het ‘Heavenly Sword’ in een laatste poging om te overleven. Aan Nariko de taak om de vijandige koning en zijn knokploegen te bestrijden om zo het zwaard te beschermen.

Heavenly Sword zal medio september uitgebracht worden voor de PlayStation 3.

 1.   
  TheDude's avatar

  Damn wat een vette demo, net al een tijd gespeeld. Helaas wel kort, maar dit smaakt naar meer! 8)

 2.   
  claafie's avatar

  TheDude schreef, "Damn wat een vette demo, net al een tijd gespeeld. Helaas wel kort, maar dit smaakt naar meer! 8) "

  mooi

 3.   
  XGT_Spider's avatar

  ben hem nu aan het binnehalen kijken als die goed is so ja kope

 4.   
  Cirdan's avatar

  wel een hele korte demo inderdaad;), verders is het echt wel vet maar kies dan wel de engelse taal versie van de nederlandse versie is echt bagger 😉

 5.   
  patrick123's avatar

  jammer niet op de pc ! 😥 😥 😥