Ontwikkeling The Godfather 2 uitgelekt?

Het zijn altijd leuke momenten wanneer een uitgever of ontwikkelaar zich tijdens een interview verspreekt, want op zulke momenten komen vaak bijzondere ontdekkingen aan het licht. Zo gebeurde het ook toen een interview met Frank Gibeau, een van de grote mensen bij Electronic Arts, werd afgenomen.

Tijdens een gesprek met Gamasutra gaf Gibeau de grootste hint tot dusver dat een vervolg op The Godfather in ontwikkeling is. In reactie op een vraag over volwassen games antwoordde Gibeau:

  “We make products like Godfather 2, Army of Two, Crysis – a lot of products that appeal to that older customer.”

Vooralsnog is er niemand van Electronic Arts bereikbaar om op deze verspreking te reageren, maar waar rook is, is vaak ook vuur. We verwachten hier spoedig meer van te horen.

 1.   
  Ruudjee's avatar

  Wat zit ik dรกรกr nou op te wachten ๐Ÿ˜†

 2.   
  Dark_Phoenix's avatar

  Ik ben benieuwd hoe het afloopt.

 3.   
  Neolite's avatar

  jaaaaaa The godfather is altijd leuk, heb de film nu al 12x gezien, ๐Ÿ˜† ๐Ÿ˜†

 4.   
  Scuderia's avatar

  Heb de film ook al 12x gezien. Me vriend heeft hem op ze telefoon. Was een speciale aanbeding ๐Ÿ˜† !

 5.   
  TheDude's avatar

  Heb de Godfather op de PC echt helemaal suf gespeeld, erg leuk spel. Vond de recensies destijds een beetje matig, wellicht had men er meer van verwacht, maar ik heb me er toch geweldig mee vermaakt. Kom maar op met een 2e deel. 8)

 6.   
  Uchiha linkz's avatar

  nah de film was wel leuk maar die eerst game was bagger vondt ik ๐Ÿ™

 7.   
  claafie's avatar

  Misschien dat het 2e deel wel erg goed wordt, want voor dat geld dat ze in deel 1 hebben gestoken, was het toch geen goede game zonder multiplayer ๐Ÿ˜ก

 8.   
  Mandamo's avatar

  Deel 1 was echt dramatisch. De stad zat helemaal niet goed inelkaar. Je moest elke keer op je map kijken en als je dat gedaan had stond de camera opeens in een heel ander standpunt.. Nogal irritant. Verder was het nou ook niet echt mooi en qua gameplay ook erg matig.

 9.   
  TheDude's avatar

  claafie schreef, "Misschien dat het 2e deel wel erg goed wordt, want voor dat geld dat ze in deel 1 hebben gestoken, was het toch geen goede game zonder multiplayer ๐Ÿ˜ก "

  Heb de MP nooit gemist in die game, daar haal je em ook niet direct voor. Multiplayeren doe ik wel met Rainbow Six en Call of Duty ofzo. Heb tientallen uren hieraan besteed, was zeer vermakelijk. Kan beter, dat zeker toegegeven, maar kvond hem toch echt niet zo slecht. Vooral de sfeer was top. 8)

 10.   
  FlameZ's avatar

  Kan niet wachten :).

 11.   
  gamer4ever's avatar

  ik vond deel een goed maar niet echt top ๐Ÿ˜›
  ik hoop dat dell 2 beter word ๐Ÿ™„

 12.   
  Claster's avatar

  Ik vind het wel vet een nieuwe Godfather spel, deel 1 was erg goed gemixt met de film, ik heb nog nooit problem gehad met de camera van spellen, ik vond het spel wel vet, als ze nog meer verbeteringen in het spel brengen zal het dus echt vet worden.

  Ik zou dus echt geen Multiplayer op dit spel willen, wat moet je dan doen? De andere de kop in knallen voor een winkeltje? Multiplayer past echt niet in dat spel, ik ga dat liever op Medal of Honor ofzo doen.

 13.   
  claafie's avatar

  TheDude schreef, "

  ”claafie” schreef, "Misschien dat het 2e deel wel erg goed wordt, want voor dat geld dat ze in deel 1 hebben gestoken, was het toch geen goede game zonder multiplayer ๐Ÿ˜ก "

  Heb de MP nooit gemist in die game, daar haal je em ook niet direct voor. Multiplayeren doe ik wel met Rainbow Six en Call of Duty ofzo. Heb tientallen uren hieraan besteed, was zeer vermakelijk. Kan beter, dat zeker toegegeven, maar kvond hem toch echt niet zo slecht. Vooral de sfeer was top. 8) "

  Ja ok, daar heb je wel gelijk in, maar vind dat er meer uit was kunnen halen voor het geld dat EA-games erin heeft gestoken ๐Ÿ˜ณ

 14.   
  patrick123's avatar

  haha als je een keer verspreekt kan je niks aan doen en het is meestal lachen
  maar dit is geen geintje meer dit is bittere zaak
  ik lieg niet over deze soort fouten worden mensen ontslagen
  maar je kan er niet veel aan doen als er zo HELSE druk op je staat ! ๐Ÿ˜‰

 15.   
  Silentpinda's avatar

  De eerste godfather wal dik lijp,,
  als 2 er echt komt,, 1 streep kopen. ๐Ÿ˜ฎ

 16.   
  SuperNova's avatar

  hopelijk kunnen de graphics wat beter deze keer :/

 17.   
  Tommy6769's avatar

  als de opvolger beter wordt op een aantal storende vlakken van deel 1 (geblindeerde ramen, klote camera, enz..), kan het een topper worden ๐Ÿ˜€