Gamersnet.nl

Game gebaseerd op tv-serie Heroes onthuld

Het gerucht ging al enige tijd rond, maar vandaag is het dan eindelijk een zekerheid geworden: Ubisoft maakt een game gebaseerd op de populaire tv-serie Heroes. De game wordt een third-person actie game en staat gepland om richting het einde van 2008 voor de PC, Xbox 360 en PlayStation 3 te verschijnen. Tim Kring, een van de bedenkers van Heroes, gaf de volgende verklaring:

De game Heroes zal zich focussen op de gehele cast van de tv-serie en zal intern bij Ubisoft ontwikkeld worden, waarbij het televisie-team zeer direct bij de ontwikkeling van de game betrokken zal zijn. Het verhaal van de game zal niets te maken hebben met het eerste of aankomende tweede seizoen van de tv-serie. Men heeft er voor gekozen om de game een volledig nieuwe kijk op de Heroes-franchise te geven, waarmee het spel hopelijk ook op de lange termijn leuk blijft om te spelen.

Heroes vertelt het verhaal van diverse alledaagse mensen die ontdekken dat ze ongewone, bovennatuurlijke krachten hebben. Wat volgt is een zoektocht van geheimhouding naar erkenning. Reken dus maar op veel X-Men-achtige krachten en een met actie overladen gameplay.