Een episch verhaal van wraak, macht en roem komt tot leven in trailer Beowulf

Of het nou films betreft die van het witte doek zijn gehaald en omgezet worden naar een game of games die juist naar het witte doek worden gehaald, in beide gevallen gaat er vrijwel altijd een hoop kwaliteit verloren. Met de film Beowulf, die in november van dit jaar zal verschijnen, ziet Ubisoft kansen liggen om ook een gelijknamige game te ontwikkelen en men hoopt de stereotypering van de doorsnee filmgame af te weren. Vandaag krijgen we de eerste beelden te zien van deze actievolle game.

Beowulf verschijnt in de vorm van een hack-and-slash game en wordt ontwikkeld door het team achter Ghost Recon: Advanced Warfighter. De game bouwt verder op het originele verhaal met dezelfde characters en biedt actie en adventure uit een third person perspectief met beat-em-up elementen. Je kruipt in de huid van Beowulf, de legendarische warrior, en je tracht je eer te verdienen door je waarde te tonen aan de helden uit het noorden.

Beowulf verschijnt in november voor de PC, Xbox 360 en PlayStation 3.

 1.   
  Dark_Phoenix's avatar

  Deze ga ik zeker wel halen, lekker hakken, grof doen en het is een mooi verhaal.

 2.   
  FlameZ's avatar

  Ziet er ruig uit.

 3.   
  TheDude's avatar

  Vet, lijkt wel een beetje hack-n-slash zoals God of War. Verhaal van Beowulf is sowieso ook mooi en met het GRAW-team voor de ontwikkeling zal het vast beter worden dan de gemiddelde film-game. 8)

 4.   
  claafie's avatar

  Damn, die gast doet brute moves ๐Ÿ™‚

 5.   
  firro's avatar

  LoL.. Fecking Nice.. Alleen de monsters zuigen ๐Ÿ˜› moest wat enger uitzien.

 6.   
  patrick123's avatar

  wat ziet deze er dom uit ! ๐Ÿ˜›

 7.   
  SuperNova's avatar

  ziet er goed uit 8)

 8.   
  Pimkingetje's avatar

  Heb alleen PSP-versie ๐Ÿ˜†
  Die PSP-versie is egt zooooo verslavend!! ๐Ÿ˜› ๐Ÿ˜›