Dark Sector speelbaar tijdens Leipzig Games Convention

Dark Sector is een van de vele games van dit moment waar veel van verwacht wordt. Helaas kregen fans van deze stevige actiegame al een paar keer minder goed nieuws te verwerken, want eind 2006 werd bekend gemaakt dat de PC-versie geschrapt was en enkele weken geleden onthulde D3Publisher dat de game uitgesteld is tot begin 2008.

Toch is er vandaag weer eens leuker nieuws te melden, want voor de mensen die een bezoek gaan brengen aan de Leipzig Games Convention heeft D3Publisher een speelbare versie van Dark Sector klaar staan. Zin om eens flink tekeer te gaan? Dan is Leipzig eind augustus een ideale vakantiebestemming…

Dark Sector speelt zich af rond een wereld die totaal vernietigd is. De mensen die de vernietiging ontkomen zijn, en dus nog in leven zijn, gaan samen met zwaarbewapende mannen op zoek naar levensresten en overlevingsproducten. De man die verantwoordelijk is voor de vernietiging, is gezocht door de regering en de regering doet er dan ook alles aan om de man te pakken te krijgen, ook met “vindersloon”. Dit alles in de hoop dat iedereen zich in samenhorigheid tegen deze persoon zal keren. Je speelt de rol van Hayden Tenno, een eersteklas geheim agent die alle orde weer moet herstellen en de verantwoordelijke persoon moet zien te grijpen. Dankzij de enorme hoeveelheid technische snufjes waarover Hayden kan beschikken, heb je speciale mogelijkheden om als een ware kameleon je aan de omgeving aan te passen.

Dark Sector staat gepland voor het eerste kwartaal van 2008 en zal verschijnen op de Xbox 360 en PlayStation 3.

  1.   
    TheDude's avatar

    Helaas dat de PC versie is geschrapt, maar dit lijkt me wel een vette game. Alvast wat leuks erbij voor begin 2008. 8)

  2.   
    claafie's avatar

    TheDude schreef, "Helaas dat de PC versie is geschrapt, maar dit lijkt me wel een vette game. Alvast wat leuks erbij voor begin 2008. 8) "

    idd

  3.   
    patrick123's avatar

    cool dat wordt mooi 😀