Sam & Max in de herfst terug op het web

Ritual Entertainment introduceerde vorig jaar met SiN:Episodes het zogenaamde episodic content: relatief kleine games met een overkoepelende verhaallijn die elkaar relatief snel opvolgen, net als een TV-serie. Valve volgde snel met Half-Life: Episode One, waarvan het vervolg nog niet verschenen is en Telltale games trok een oude franchise van de zolder en maakte van Sam & Max de tot nu toe meest succesvolle episodic content.

Inmiddels is Sam & Max: Season One al een aantal weken afgelopen en heeft Telltale de tijd gehad om alles eens te bekijken. Wat blijkt: Season One was een groot succes. Groot genoeg om in de herfst Season Two te beginnen.

De gameplay en structuur van de games zullen grotendeels gelijk zijn aan die van Season One, de verhalen zullen echter gekker en raarder worden. De gamewereld zal op enkele punten verbeterd worden, op aanraden van zowel de community als eigen medewerkers van Telltale. Verder kondigt de ontwikkelaar aan dat episodic content een heleboel mogelijkheden biedt, die in Season Two uitgeprobeerd gaan worden. Enkele van die mogelijkheden zouden duidelijk moeten zijn op de onderstaande render van Season Two

[SCREENSHOTS]

  1.   
    FlameZ's avatar

    Haha lol , een kinderlijke 3D game , niets voor mij:oops:.

  2.   
    Leon 2.0's avatar

    lol ๐Ÿ˜€ , lijkt me maar saai ๐Ÿ˜•

  3.   
    NL Godfather's avatar

    lol ๐Ÿ˜› lijkt mij ook maar saai ๐Ÿ˜†

  4.   
    claafie's avatar

    lol, ja inderdaad, boring ๐Ÿ˜›

  5.   
    Remmie!'s avatar

    hey gasten hierboven Sam & Max is totaal niet kiddy het is met volwassen humor en flauwe grappe dus ga t eerst spelen voor je oordeelt.

  6.   
    Dark_Phoenix's avatar

    Niet mijn smaak. Ik hou niet van zulke soort spellen.

  7.   
    patrick123's avatar

    ziet er geinig uit ! ๐Ÿ˜‰

  8.   
    Leon 2.0's avatar

    Remmie! schreef, "hey gasten hierboven Sam & Max is totaal niet kiddy het is met volwassen humor en flauwe grappe dus ga t eerst spelen voor je oordeelt."

    lol 8) , ik heb er Sam & Max: Abe Lincoln Must Die geprobeert is soms wel grappig ๐Ÿ˜›