Tunnel Rats: nu eens een game van een film van Uwe Boll

Als je het nieuws op GamersNet een beetje volgt, dan zou je denken dat Uwe Boll alleen maar bestaand materiaal in de vorm van games kan gebruiken om, kwalitatief vaak twijfelachtige, films van te maken, maar dat is niet waar: de beste man maakt ook andere films. Films als Tunnel Rats, waarin een soldaat in de Vietnamoorlog ontsnapt aan zijn gevangennemers. En toen kwam de toch lichtelijk bizarre plotwending: een ontwikkelaar gaat een game maken van die film.

Tunnel Rats is een First Person Shooter die de verschrikkingen van de Vietnamoorlog nog eens eventjes dunnetjes overdoet. Je speelt een Amerikaanse soldaat die ontsnapt uit een krijgsgevangenenkamp en die vervolgens de weg naar huis zoekt dwars door de Cu Chi-provincie, terwijl hij uit handen probeert te blijven van de vijand. De game kent een donkere sfeer: niet alleen de tunnels waar je regelmatig door moet kruipen zijn pikdonker, ook je ziel wordt steeds zwarter als je Vietcong in hun slaap verrast met een mes, grotten schoonmaakt met een vlammenwerper en afgesneden oren begint te verzamelen. De game is gebaseerd op de film met dezelfde naam en die gemaakt is door niemand minder dan Uwe Boll.

Uwe Boll heeft alle medewerking toegezegd: de game zal dan ook veel dingen overnemen van de film, waaronder zelfs de stemmen van de meeste acteurs en de muziek van de film. De film draait begin volgend jaar in de bioscoop en dan zal ook de game moeten verschijnen, op zowel Xbox 360 als PC. Zodra de film op DVD verschijnt, wil Uwe deze graag bundelen met de game.

Meer Tunnel Rats

 1.   
  LXZ-76's avatar

  Ik ga hard lachen als dit een succes word.

 2.   
  Tom's avatar

  Oren verzamelen? ๐Ÿ˜• Ik houd het toch liever bij COG-tags, PP Bonussen en Pinata’s. Maar goed, dit lijkt me hoe dan ook een interresant project.

 3.   
  EnVy DaMaG3R's avatar

  vietnamezen hebben geen tags:p maar wel dagboeken!

 4.   
  claafie's avatar

  Ga ik zeker downloa… ehhm.. Kijken ๐Ÿ˜›

 5.   
  FableFreak's avatar

  hahahaha dit vind ik echt huor mense ๐Ÿ˜€ als dit een succes word snij ik me lul der af ๐Ÿ˜†

 6.   
  Bub’z's avatar

  FableFreak schreef, " hahahaha dit vind ik echt huor mense ๐Ÿ˜€ als dit een succes word snij ik me lul der af ๐Ÿ˜† "

  daar houd ik je aan ๐Ÿ˜‰

  Door welke ontwikkelaar word dit gedaan?

 7.   
  Syappie's avatar

  Je leuter d’r voor afsnijden? ach ja, gamers worden steeds gekker:P

 8.   
  denjaap's avatar

  ok,films en games gaan niet samen maar ik haal hem toch in huis omdat het over de rats gaat en vietnam war en ik ben er gehecht aan !!

 9.   
  EnVy DaMaG3R's avatar

  denjaap schreef, "ok,films en games gaan niet samen maar ik haal hem toch in huis omdat het over de rats gaat en vietnam war en ik ben er gehecht aan !!"

  battlefield vietnam,men of valor,purple haze,nam69

 10.   
  patrick123's avatar

  HOpen op succses ๐Ÿ˜‰

 11.   
  Neolite's avatar

  Hamst3r schreef, "

  ”FableFreak” schreef, " hahahaha dit vind ik echt huor mense ๐Ÿ˜€ als dit een succes word snij ik me lul der af ๐Ÿ˜† "

  daar houd ik je aan ๐Ÿ˜‰

  Door welke ontwikkelaar word dit gedaan?"

  de game word gemaakt door het duitse bedrijf replay studios. 8)

 12.   
  denjaap's avatar

  battlefiel31″][quote=”denjaap schreef, "ok,films en games gaan niet samen maar ik haal hem toch in huis omdat het over de rats gaat en vietnam war en ik ben er gehecht aan !!"

  battlefield vietnam,men of valor,purple haze,nam69[/quote]

  allemaal al gespeeld ๐Ÿ™‚