Binnenkort verschijnen eerste Forza Motorsport 2 downloads

Voor Forza Motorsport zijn diverse downloads verschenen. Het zou slechts een kwestie van tijd zijn voordat het eerste pack zou uitkomen voor het onlangs verschenen Forza Motorsport 2. Turn 10, ontwikkelaar van Forza Motorsport 2, heeft nu het eerste pack aangekondigd.

In augustus zal een pack met enkele auto’s en tracks het spits afbijten. Of deze gratis zal zijn of dat er Microsoft points voor moeten worden neergeteld, kan Turn 10 op dit moment nog niet zeggen.


Forza Motorsport 2 gaat verder waar het eerste deel ophield en gaat de strijd met Gran Turismo (HD) nu echt aan. Het realisme wordt nog dieper uitgewerkt en in combinatie met fotorealistische graphics, zeer geavanceerde physics en een uitgebreid schadesysteem worden alle eigenschappen van de Xbox 360 volop gebruikt. Onderdelen zullen slijten en een kapotte spoiler zal ook echt voor minder grip zorgen. Ook de afstelling van je bak is van cruciaal belang, alle statistieken worden namelijk real-time doorberekend naar je prestaties op het asfalt. Ook met al deze geheugenslurpende features draait de game met allerlei toeters en bellen, wat dacht je van 60 frames per seconde, motion-blur bij hoge snelheiden, high-dynamic-range lichteffecten en uiteraard viermaal anti-aliasing zodat als er nog karteltjes te zien zouden zijn op je HDTV, deze nu allemaal weggepoetsts zijn.

Daarnaast zit de game bomvol met auto’s, circuits en onderdelen. Meer dan 300 snelle bakken zitten er in de game, varierend van Ferrari’s, Porsche’s en Lamborghini’s tot bakken van Nissan, Volkswagen, Opel of General Motors. Daarnaast bevat de game 45 circuits, compleet met de bekenden der Aarde. Wat dacht je bijvoorbeeld van de Nürburgring Nordschleife, Road America Race Track, Silverstone Circuit, Tsukuba Circuit, Mazda Raceway Laguna Seca en de Sebring International Raceway. Daarnaast zitten er fictieve banen in de game, waarbij je bijvoorbeeld moet denken aan de overbevolkte straten van Rio Janeiro. Naast een uitgebreidere singleplayermode biedt Forza Motorsport 2 uiteraard ook een online-onderdeel via Xbox Live, waar het strijdgewoel pas echt losbarst. Met maximaal acht man kun je scheuren met alle dingen die je je maar wenst, namelijk de veelzijdigheid van de carrieremodus.

Forza Motorsport 2 kwam op 8 juni uit, exclusief voor de Xbox 360.

 1.   
  Aadb's avatar

  Goed om te horen dat er packs uitkomen, maarja zelfs zonder die packs is de game genoeg om een aantal uren te spelen, ben nog geen eens op de helft.

 2.   
  Tommy6769's avatar

  Aadb schreef, "Goed om te horen dat er packs uitkomen, maarja zelfs zonder die packs is de game genoeg om een aantal uren te spelen, ben nog geen eens op de helft."

  mee eens

 3.   
  patrick123's avatar

  dat wordt downloaden ! 😆

 4.   
  bubelss's avatar

  ik speel hem nu een maand en volgens mij ben ik nog niet eens op een kwart van het spel en nu strakjes met die nieuwe downloads zijn er weer weetikveel uren game plezier 😀

 5.   
  Kilerden's avatar

  ik hoop wel dat die gratis zijn