Europese releasedatum Army of Two bekend gemaakt

Army of Two, dat in ontwikkeling is bij EA Montreal, moet een ongekende co-operatieve ervaring gaan worden. Lange tijd was het nog onduidelijk wanneer we deze game mochten verwachten, maar vandaag is bekend gemaakt dat de game op 15 november zal verschijnen voor de PlayStation 3 en Xbox 360.

Army of Two is een strategische actiegame en gaat, zoals de titel al doet vermoeden, om het samenspel van twee personen. Dit kan natuurlijk in de coΓΆperatieve modus, splitscreen of online, maar ook in je eentje. EA Montreal heeft namelijk heel veel tijd gestoken in de kunstmatige intelligentie van niet alleen de vijanden, maar ook je teamgenoot. Niet langer loopt hij door je vuurlijn, tegen obstakels aan of zonder dekking. Met de nieuwste generatie consoles en de techniek die daar achter schuilt, is het mogelijk om een natuurgetrouwe en onbeslissende AI te ontwikkelen voor een game.

Daarnaast zal de game ook veel speciaal ontwikkelde co-op elementen bevatten, waaronder de Aggro-meter. Deze meter lijkt op het ‘aggro’ principe uit MMO games, waarbij het van invloed is welke speler het meeste dood en verderf zaait, het vaakst schiet enzovoorts. De vijand zal dit herkennen en zich focussen op de speler die het grootste gevaar oplevert. Dit biedt de andere speler waarmee je samenspeelt echter de kans om te flankeren. En is de Aggro-meter helemaal vol? Dan kan je de Overkill-modus activeren, een tijdelijke boost waarbij je twee keer zoveel schade kunt aanrichten en over ongelimiteerde munitie beschikt. Hierdoor kan je het je teamgenoot makkelijker maken om stealth kills uit te voeren.

Army of Two zal op 15 november verschijnen voor de PlayStation 3 en Xbox 360.

 1.   
  TheDude's avatar

  Welja, deze kan er ook nog wel bij straks! πŸ˜€

 2.   
  claafie's avatar

  waarom worden al die spellen bijna tegelijk uitgebracht, wordt nu wel erg veel πŸ˜›

 3.   
  Tommy6769's avatar

  november wordt beterz en beterz πŸ˜†

 4.   
  patrick123's avatar

  ziet er ook goed uit alleen dit zeg ik al zo vaak – ik wil ze wel hebben maar ik moet ook zien hoe veel geld het kost en dat is balen πŸ˜‰

 5.   
  Chielh's avatar

  Dit wordt een leuke co-opgame, samen met haze… ps3 is toch wel een masterconsole πŸ˜› (sorry 360fanboys) πŸ˜€

 6.   
  Chielh's avatar

  nog wel ff en kleine correctie.. o p360 verschijnt ie natuurlijk ook.. maar toch πŸ˜›

 7.   
  Ruudjee's avatar

  Chielh schreef, "nog wel ff en kleine correctie.. o p360 verschijnt ie natuurlijk ook.. maar toch πŸ˜› "

  *uch* stomme fanboy *uch*.

  November wordt alsmaar beter ja! Ik ben dan wel jarig in November, maar zoooveel games kan ik daarvan niet betalen ben ik bang :(.

 8.   
  EnVy DaMaG3R's avatar

  dit is zo’n reden waarvoor mensen hun console ombouwen …( ik niet ik wil mn live houden :P)10top game’s, must have’s =600euro tenzij je 2jaar w8 dan ongeveer 20-30euro

 9.   
  shadowlink88's avatar

  dit spel lijkt me egt vet nog een game die op mn lijst gaat mn lijst word steeds groter en groter

 10.   
  Tom's avatar

  Ruudjee schreef, "November wordt alsmaar beter ja! Ik ben dan wel jarig in November, maar zoooveel games kan ik daarvan niet betalen ben ik bang :(."

  November wordt inderdaad beter en beter. Daar komt bij dat ik jarig op de releasedatum van Army of Two, misschien zijn ik en die game wel voor elkaar gemaakt? πŸ˜›

 11.   
  Bub’z's avatar

  Waarom, vraag ik mij dan af, releasen ze die games niet even voor de zomervakantie.
  Nu heb ik het te druk met school -.-

 12.   
  touchdown's avatar

  als ik dan nog geld over heb koop ik hemm misschyein 😳