Reggie Fils-Aime kondigt Wii-verrassing aan voor september

Als je een Wii in huis hebt staan en deze hebt ingesteld op de WiiConnect24 modus, dan zul je in de komende twee maanden de disc tray van je Wii een keer zien oplichten. Hiermee word je op de hoogte gebracht van enkele coole verrassingen, zo meldde Reggie Fils-Aime, de grote man bij Nintendo.

WiiConnect24 is sinds de lancering nog minimaal gebruikt, maar volgens Reggie moeten de grote verrassingen die Nintendo vorig jaar tijdens de E3 aankondigde nog komen.

  “We announced at E3 [this year] a new channel: the Check Mii Out Channel. And we still have plans…The surprise is coming… by the end of September. I think you’ll like this surprise.”
 1.   
  gamer4ever's avatar

  ik wil wel zien was voor verrasing dat is hahah zal wel zijn dat je demo,s kan spelen ofzo ๐Ÿ™„

 2.   
  Remmie!'s avatar

  ^jha ik denk ook zoiets en ik vind nog steeds dat ze die sterren van die Nintendo site naar Wii-Points moeten kunne omzette.. Dat kom tbinnekort.

 3.   
  Fawaka-W's avatar

  demo’s denk ik niet.. er is gewoon te weinig ruimte voor dat. maar 512 mb ofzo.. dan word het een demo van 10 seconde :p
  Ik denk zelf ook points inwissele in sterren ofzo.
  Jammer dat ik het moet missen aangezien ik dan nog op vakantie ben -_-

 4.   
  martijnvi1's avatar

  Remmie! schreef, "^jha ik denk ook zoiets en ik vind nog steeds dat ze die sterren van die Nintendo site naar Wii-Points moeten kunne omzette.. Dat kom tbinnekort. "

  jah lijk mij ooko wel vet ๐Ÿ˜€

 5.   
  shadowlink88's avatar

  snel mn wii op die kanaal zetten ๐Ÿ˜›

 6.   
  KSnK's avatar

  Remmie! schreef, "^jha ik denk ook zoiets en ik vind nog steeds dat ze die sterren van die Nintendo site naar Wii-Points moeten kunne omzette.. Dat kom tbinnekort. "

  In december zeiden ze dat dat begin 2007 zou komen, ze schieten al lekker op…