Prachtige directX10 effecten in nieuwe trailer World in Conflict

World in Conflict, een game die next-gen ervaringen met het strategie-genre moet bieden, heeft al veel moois laten zien. Grote atoomwolken, heftige explosies en mooie omgevingen kwamen al langs in vele trailers en ook de screens mochten er steeds wezen. Vandaag worden we weer verwend met een trailer, waarin diverse features getoond worden die mogelijk zijn dankzij directX10.

World in Conflict belooft de next generation van strategy-games te worden, compleet met volledig verwoestbare 3D-omgevingen, team-based multiplayer en een focus op snelle, doeltreffende gevechten. Het verhaal schotelt je een authentiek Koude Oorlog-scenario voor, waarin de Berlijnse Muur nooit gevallen is. Het is 1989 en de Sovjet-troepen banen zich een weg door Europa. De NAVO is zeer terughoudend en komt pas in actie zodra er een overweldigende invasie plaats vindt van het Amerikaanse grondgebied. Jij speelt in deze situatie een field commander en je hebt de leiding over de meest krachtige militaire machines ter wereld in een missie om de Amerikaanse steden weer te heroveren.

World in Conflict zal op 21 september verschijnen voor de PC. De Xbox 360-versie volgt later dit jaar.

 1.   
  Deadstriker's avatar

  Mooie trailer 8) verder zie ook de nederlandse versie http://www.gamekings.tv/?p=244

 2.   
  martyntjee's avatar

  prachtige trailer ๐Ÿ˜€
  oke dit is inderdaad 1 van de mooiste en realistische spellen ๐Ÿ˜€
  kijke of dit al in de beta zit ofniet ๐Ÿ˜›

 3.   
  Nielskuhhveki's avatar

  Vewt ff schermpje van me pa jatten ๐Ÿ˜†

 4.   
  r_AW's avatar

  Woow echt strak! 8)

 5.   
  TheDude's avatar

  Echt balen dat RTS niet mijn genre is. Heb me met Company of Heroes nog wel even vermaakt, maar het is toch niet echt wat voor mij. Zonde, want dit ziet er best mooi uit. ๐Ÿ™‚

 6.   
  claafie's avatar

  Vind dit soort games niet erg leuk om te spelen, maar moet toch toegeven dat het er fantastisch uitziet ๐Ÿ˜ฎ 8)

 7.   
  NL Godfather's avatar

  Ziet er echt vet uit 8)

 8.   
  Rock-in's avatar

  Ziet er zeer goed uit, zal wel heel zwaar worden. ๐Ÿ˜ฅ

 9.   
  Tom's avatar

  Yay! Ik heb een DualScreen kaart. Jammergenoeg draait WiC niet op die PC, dus die megamap functie kan ik wel vergeten. Vooral het idee met de soft particles vind ik persoonlijk vooruitgang in games, rook was voorheen miscchien wel mooi maar alles behalve realistisch of dynamisch.

 10.   
  Dark_Phoenix's avatar

  Dit is inderdaad de beste rts game wat ik heb gezien. Mooie beelden, goede graphix, je kan alles zien van verschillende soorten kanten. Deze is zeker een game wat ik wil halen. Deze filmpje heb ik al op gamekings gezien.

 11.   
  gamer4ever's avatar

  ik hou niet van dit soort games maar ik moet toegeven dit lijkt me de beste tot nu toe ๐Ÿ˜‰

 12.   
  Tommy6769's avatar

  de game ziet er nice uit,
  maar die tjap is echt een geep ๐Ÿ˜›

 13.   
  Sacul's avatar

  Ja, blijft mooie game. Speelt ook lekker. Enige wat ik soms jammer vind dat je op nieuwe units moet wachten, en er niet al te veel kunt hebben. In de bรจta dan… ๐Ÿ™‚

 14.   
  patrick123's avatar

  ziet er goed uit ๐Ÿ˜€

 15.   
  Bello 2185's avatar

  Ik hou nie echt van dit soort spellen maar heb toch maar ff de beta gedownload en hou is super vet ๐Ÿ˜€ !
  Alleen mn comp kan alleen medium aan. ik wil een nieuwe pc met DX10 alleen heb het geld er nie voor. ๐Ÿ˜ฅ

 16.   
  EnVy DaMaG3R's avatar

  ik zit aan te denken om een nieuwe processor te kope (AMD Athlonโ„ข 64 X2 6000+)
  maar ik zit met 512ddr2 geheugen en een nvidia geforce 8600gt(256mb gddr3)
  op wat zal ik world in conflict kunnen speelen ? low med high?

 17.   
  arie de beuker's avatar

  Deze moet ik hebben 8)

 18.   
  Bello 2185's avatar

  ”battlefiel31″ schreef, "ik zit aan te denken om een nieuwe processor te kope (AMD Athlonโ„ข 64 X2 6000+)
  maar ik zit met 512ddr2 geheugen en een nvidia geforce 8600gt(256mb gddr3)
  op wat zal ik world in conflict kunnen speelen ? low med high?"

  Wat voorn processor heb je nu?
  want anders kan je beter upgraden naar 1 GB geheugen das nie zo duur maar wel handig want bij de meeste games is 1 GB aanbevolen.
  Ik wil ook zo’n nieuwe AMD dual core processor want ik heb nu een AMD Athlon 64 3000+ maar die gebruikt 100% als ik WiC speel.
  Maar heb er ff geen geld voor heb net een PSP gekocht omdat ik me verveelde.

 19.   
  Dark_Phoenix's avatar

  Je moet geen AMD processor halen man. Het is goedkoper en beter om intel core duo E6600 te halen. Beter voor games beter met energie en word niet snel warm. En het is ook handig om 1 gb geheugen te halen of 2 gb.

 20.   
  EnVy DaMaG3R's avatar

  ”Bello 2185″ schreef, "[quote=”battlefiel31″]ik zit aan te denken om een nieuwe processor te kope (AMD Athlonโ„ข 64 X2 6000+)
  maar ik zit met 512ddr2 geheugen en een nvidia geforce 8600gt(256mb gddr3)
  op wat zal ik world in conflict kunnen speelen ? low med high?"

  Wat voorn processor heb je nu?
  want anders kan je beter upgraden naar 1 GB geheugen das nie zo duur maar wel handig want bij de meeste games is 1 GB aanbevolen.
  Ik wil ook zo’n nieuwe AMD dual core processor want ik heb nu een AMD Athlon 64 3000+ maar die gebruikt 100% als ik WiC speel.
  Maar heb er ff geen geld voor heb net een PSP gekocht omdat ik me verveelde.[/quote]

  amd semptron 3000+ 1,8ghz

 21.   
  EnVy DaMaG3R's avatar

  Dark_Phoenix schreef, "Je moet geen AMD processor halen man. Het is goedkoper en beter om intel core duo E6600 te halen. Beter voor games beter met energie en word niet snel warm. En het is ook handig om 1 gb geheugen te halen of 2 gb."

  ik heb niet zoveel verstand van proccesors maar de amd heeft 3ghz en de intel 2,4ghz en is nog 50euro duurder + ik moet ook nog een moederbord kopen mn budget is ongeveer 250euro

 22.   
  EnVy DaMaG3R's avatar

  en de AMD Athlonโ„ข 64 X2 6000+ is 149euro, moederbord met een am2 socket is ongeveer 70-80euro

 23.   
  Bello 2185's avatar

  ”battlefiel31″ schreef, "en de AMD Athlonโ„ข 64 X2 6000+ is 149euro, moederbord met een am2 socket is ongeveer 70-80euro"

  Ik zou die AMD gaan halen die is goed snel! ๐Ÿ˜‰

 24.   
  EnVy DaMaG3R's avatar

  ”Bello 2185″ schreef, "[quote=”battlefiel31″]en de AMD Athlonโ„ข 64 X2 6000+ is 149euro, moederbord met een am2 socket is ongeveer 70-80euro"

  Ik zou die AMD gaan halen die is goed snel! ๐Ÿ˜‰ [/quote]

  dat zat ik al aan te denken maar mensen zeggen neem de intel ,waarom weet ik niet maar de intel heeft een 4mb (cache9wat dat dan ook inhoud)

 25.   
  Dark_Phoenix's avatar

  Het beste is om naar hardwareinfo site te bezoeken. Daar staan grafieken welke je processor het beste of slimste kan nemen. Intel core duo E6600 is wat duurder dan AMD 6000+ maar daarom ook beter. scoort veel beter dan AMD in games. En kan langer volhouden bij ingewinkelde prestaties. AMD 6000+ is alleen sneller op korter termijn.

 26.   
  EnVy DaMaG3R's avatar

  Dark_Phoenix schreef, "Het beste is om naar hardwareinfo site te bezoeken. Daar staan grafieken welke je processor het beste of slimste kan nemen. Intel core duo E6600 is wat duurder dan AMD 6000+ maar daarom ook beter. scoort veel beter dan AMD in games. En kan langer volhouden bij ingewinkelde prestaties. AMD 6000+ is alleen sneller op korter termijn."

  ik lees veel dingen dat de intel op 3,6ghz overclocking kan gedaan worden betkent dat je tijdens een spel dat 3ghz nodig heeft dat ie van 2,4ghz naar 3,6ghz overspringt? en overclocking krijg je toch een instabiel systeem van?

 27.   
  Dark_Phoenix's avatar

  Nee hoor, je krijgt daar geen instabiel system van. Want intel dual core 2 is juist special gemaakt om te kunnen overcloaken. Natuurlijk moet je wel redelijke pc hebben. Maar overcloaken geeft geen problemen hoor. Goede voeding is belangrijk.

 28.   
  EnVy DaMaG3R's avatar

  Dark_Phoenix schreef, "Nee hoor, je krijgt daar geen instabiel system van. Want intel dual core 2 is juist special gemaakt om te kunnen overcloaken. Natuurlijk moet je wel redelijke pc hebben. Maar overcloaken geeft geen problemen hoor. Goede voeding is belangrijk."

  ik heb op internet gezocht ik ben nu mn amd aan het overclocken hij staat nu op 2025ghz inplaats van 1800ghz
  icp latency time staat op 32 moet ik nog iets verbeteren?vcore op (1,5 d8 ik)

 29.   
  EnVy DaMaG3R's avatar

  en nog iets waar ik net achtergekomen ben is dat ik mn geheugen maar 512ddr geen (ddr2) is

 30.   
  Dark_Phoenix's avatar

  Wat ga je dan kopen? Welke procesor? Ben je eruit?

 31.   
  EnVy DaMaG3R's avatar

  Dark_Phoenix schreef, "Wat ga je dan kopen? Welke procesor? Ben je eruit?"

  ik ben nog geen pro in het overclocken het gaat mij om de game’s beste resultaat dat het niet happerd en niet vastloopt dus ik denk de amd

 32.   
  Bello 2185's avatar

  battlefiel31″][quote=”Dark_Phoenix schreef, "Wat ga je dan kopen? Welke procesor? Ben je eruit?"

  ik ben nog geen pro in het overclocken het gaat mij om de game’s beste resultaat dat het niet happerd en niet vastloopt dus ik denk de amd[/quote]

  Ik zou die dat echt doen! ๐Ÿ˜‰

 33.   
  Dark_Phoenix's avatar

  Naar battlefiel3: Neem dan AMD omdat je al AMD moederbord al hebt. Dat bespaart kosten. Maar normaal gesproken is AMD niks vergeleken met Intel. Intel is veel beter voor games hoor. Deze nieuwe Intel procesors zijn veel beter voor games dan AMD. 3 jaar geleden was AMD beter, maar nu niet meer. Je hebt meer kans dat je bij AMD happer krijgt bij games. Omdat AMD te snel warm word en dan krijg je lag. Maar neem toch AMD omdat je kosten zijn beperkt. Voor goede game pc heb je eigenlijk Intel core 2 duo E6850, 2 gb, 4 gb geheugen, 680i Sli moederbord, 500 gb harde schijf, goede koeling, minimaal 8800 gts als het kan 8800 gtx. 700 Watt liefst 850 Watt voeding. Maar daarvoor moet je redelijk veel geld voor hebben. Maar als je geld hebt is dit de beste keus voor gamers. De beste prestaties.

 34.   
  ikbenrick's avatar

  Dark_Phoenix schreef, "Naar battlefiel3: Neem dan AMD omdat je al AMD moederbord al hebt. Dat bespaart kosten. Maar normaal gesproken is AMD niks vergeleken met Intel. Intel is veel beter voor games hoor. Deze nieuwe Intel procesors zijn veel beter voor games dan AMD. 3 jaar geleden was AMD beter, maar nu niet meer. Je hebt meer kans dat je bij AMD happer krijgt bij games. Omdat AMD te snel warm word en dan krijg je lag. Maar neem toch AMD omdat je kosten zijn beperkt. Voor goede game pc heb je eigenlijk Intel core 2 duo E6850, 2 gb, 4 gb geheugen, 680i Sli moederbord, 500 gb harde schijf, goede koeling, minimaal 8800 gts als het kan 8800 gtx. 700 Watt liefst 850 Watt voeding. Maar daarvoor moet je redelijk veel geld voor hebben. Maar als je geld hebt is dit de beste keus voor gamers. De beste prestaties."

  Waar haal jij in Moedersnaam vandaan dat AMD Gaat laggen als hij warm word ? Ik heb een Athlon 5600+ en die blijft net zo warm als een normale processor dus ik weet niet waar je die informatie vandaan haalt ๐Ÿ™„
  En hoe kom je erbij dat AMD Snel warm word ? Mijne iig niet..
  Daarbij is een Athlon 5600+ en de 6000+ helemaal niet traag ik weet niet hoe jullie daarbij komen maar de 6000+ is op sommige fronten sneller als een Core 2 Duo E6600 hoor.. En in game missn 3% trager ๐Ÿ™„
  Intel en AMD Zijn allebij goed met games en niet alleen Intel..
  En hoe kom je er ook bij dat een processor gaat laggen als hij warm word ? Geen dingen zeggen die je zelf ook niet weet, Als je de koeler van een processor eraf haald en hij word boven de 150 graden wil hij gaan laggen en stuk gaan jah.

  En voor een goede ”game pc” heb je dat niet nodig hoor, ( missn moet je wat researsch doen en geen mensen wijs maken met wat je al weet en niet waar is ๐Ÿ™„ )
  Ik heb een Asus M2N, een 8800GTS 2 Gb geheugen en een 650 watt voeding. mijn systeem gebruikt nu ong 320 watt. Dus ik weet ook niet hoe je erbij komt dat dat systeem wat jij zij zoveel nodig heb, je ben al goed uit met een 500 watt voeding met dat systeem, je heb dan alleen wel een Hoge Aperรฉ gehalte nodig op je 12 Volt lijn minimaal 26 Gok ik.
  Een game PC heb je al met een P35 DS3 Moederbord 2 Gb geheugen Geforce 8600 GTS of 8800 GTS een 450 of 500 watt voeding 250 Gb harde schijf en dat heb je al voor zo’n 450 a 550 โ‚ฌ

  Ik kan nog wel een uurtje door gaan over de onzin maar daar heb ik geen zin in. Iig tipje aan Dark Phoenix. Doe eerst goede betrouwbare research voordat je wat zegt, en geen klinklare Onzin uitkramen aan iemand die het niet weet een wijs maken dat hij zoveel geld zou gaan moeten uitegeven aan een goede pc. ๐Ÿ˜‰

  Dan nog een tipje aan Battlefield31
  Ik zou 512 Mb ram erbij kopen en die Athlon 6000+ zoals je al zij, en een Athlon 5600+ kan ook hoor gebruik ik ook met mn 8800GTS. En als je dan een leuk goedkoop moederbord wil neem je een Asus M2N-E og een gewone Asus M2N die ik ook heb. geen problemen mee.

  Succes ๐Ÿ™‚

 35.   
  Dark_Phoenix's avatar

  Naar ikbenrick : Kerel ik wil niet veel zeggen. IK heb het allemaal daarover gelezen over AMD en Intel. En ik heb heel lang over gezocht over de info daarvan. En heel veel reviews gelezen over de evaringen. Tuurlijk is 6000+ sneller bij somige dingen dan intel E6600, dat heb ik ook gezegt. Maar het zwakte blijft van AMD dat het snel warm word en veel energie levert door zijn flinke snelheid. Dat is waar want ik heb het overal gelezen. En alle bronnen zeggen het zelfde. Intel is gewoon beter voor games omdat de snelheid wat lager is maar daarom zuiniger is met energie en minder snel warm word. Daarom is het sneller met games. Misschien is het bij jouw niet het geval omdat je goede voeding en koeling hebt. Ik heb zelf AMD procesor dus ik weet hoe AMD ademt. Daarom ga ik binnenkort overstappen naar intel E6850. Als ik niet de informatie wist zou ik ook niet daarover schrijven. En nog wat ik gaf hem een tip om toch AMD 6000+ te nemen omdat zijn budget beperkt is. Maar als hij hoger budget had. Gaf ik hem advies welke dan het beste game pc zou zijn. in normale prijs clase. Niks mis mee. En trouwens hoe betere voeding hoe beter voor het system, maak niet uit dat de pc niet hele voeding gebruikt. Zo heb je sterkere stroom en betere stroom voor je system en zo word de system veel minder snel warm en gaat de onderdelen langer mee. Zoals harde schijf gaat snelste kapot als de stroom niet sterk genoeg is.

 36.   
  ikbenrick's avatar

  Dark_Phoenix schreef, "Naar ikbenrick : Kerel ik wil niet veel zeggen. IK heb het allemaal daarover gelezen over AMD en Intel. En ik heb heel lang over gezocht over de info daarvan. En heel veel reviews gelezen over de evaringen. Tuurlijk is 6000+ sneller bij somige dingen dan intel E6600, dat heb ik ook gezegt. Maar het zwakte blijft van AMD dat het snel warm word en veel energie levert door zijn flinke snelheid. Dat is waar want ik heb het overal gelezen. En alle bronnen zeggen het zelfde. Intel is gewoon beter voor games omdat de snelheid wat lager is maar daarom zuiniger is met energie en minder snel warm word. Daarom is het sneller met games. Misschien is het bij jouw niet het geval omdat je goede voeding en koeling hebt. Ik heb zelf AMD procesor dus ik weet hoe AMD ademt. Daarom ga ik binnenkort overstappen naar intel E6850. Als ik niet de informatie wist zou ik ook niet daarover schrijven. En nog wat ik gaf hem een tip om toch AMD 6000+ te nemen omdat zijn budget beperkt is. Maar als hij hoger budget had. Gaf ik hem advies welke dan het beste game pc zou zijn. in normale prijs clase. Niks mis mee. En trouwens hoe betere voeding hoe beter voor het system, maak niet uit dat de pc niet hele voeding gebruikt. Zo heb je sterkere stroom en betere stroom voor je system en zo word de system veel minder snel warm en gaat de onderdelen langer mee. Zoals harde schijf gaat snelste kapot als de stroom niet sterk genoeg is. "

  Nu begin je wel wat terug te krabbelen vind ik ๐Ÿ˜‰
  ”Maar normaal gesproken is AMD niks vergeleken met Intel” Is nu”Tuurlijk is 6000+ sneller bij somige dingen dan intel E6600” En ”Intel is Veel beter in games” Behandel je niet.
  ”Maar het zwakte blijft van AMD dat het snel warm word en veel energie levert door zijn flinke snelheid” Ten eerste mijn AMD Blijft even warm als een normale E6*** Serie, ten tweede ”veel energie levert door zijn flinke snelheid” Die zin klopt niet. ” Dat is waar want ik heb het overal gelezen. En alle bronnen zeggen het zelfde” Welke bronnen?

  ”Intel is gewoon beter voor games omdat de snelheid wat lager is maar daarom zuiniger is met energie en minder snel warm word. Daarom is het sneller met games”

  Klopt ook niks van, omdat de processor minder warm word is hij ineens zoveel sneller ?? ๐Ÿ™„

  ”Misschien is het bij jouw niet het geval omdat je goede voeding en koeling hebt” Ik heb gewoon stock koeling ๐Ÿ˜‰

 37.   
  EnVy DaMaG3R's avatar

  ikbenrick schreef, "

  ”Dark_Phoenix” schreef, "Naar ikbenrick : Kerel ik wil niet veel zeggen. IK heb het allemaal daarover gelezen over AMD en Intel. En ik heb heel lang over gezocht over de info daarvan. En heel veel reviews gelezen over de evaringen. Tuurlijk is 6000+ sneller bij somige dingen dan intel E6600, dat heb ik ook gezegt. Maar het zwakte blijft van AMD dat het snel warm word en veel energie levert door zijn flinke snelheid. Dat is waar want ik heb het overal gelezen. En alle bronnen zeggen het zelfde. Intel is gewoon beter voor games omdat de snelheid wat lager is maar daarom zuiniger is met energie en minder snel warm word. Daarom is het sneller met games. Misschien is het bij jouw niet het geval omdat je goede voeding en koeling hebt. Ik heb zelf AMD procesor dus ik weet hoe AMD ademt. Daarom ga ik binnenkort overstappen naar intel E6850. Als ik niet de informatie wist zou ik ook niet daarover schrijven. En nog wat ik gaf hem een tip om toch AMD 6000+ te nemen omdat zijn budget beperkt is. Maar als hij hoger budget had. Gaf ik hem advies welke dan het beste game pc zou zijn. in normale prijs clase. Niks mis mee. En trouwens hoe betere voeding hoe beter voor het system, maak niet uit dat de pc niet hele voeding gebruikt. Zo heb je sterkere stroom en betere stroom voor je system en zo word de system veel minder snel warm en gaat de onderdelen langer mee. Zoals harde schijf gaat snelste kapot als de stroom niet sterk genoeg is. "

  Nu begin je wel wat terug te krabbelen vind ik ๐Ÿ˜‰
  ”Maar normaal gesproken is AMD niks vergeleken met Intel” Is nu”Tuurlijk is 6000+ sneller bij somige dingen dan intel E6600” En ”Intel is Veel beter in games” Behandel je niet.
  ”Maar het zwakte blijft van AMD dat het snel warm word en veel energie levert door zijn flinke snelheid” Ten eerste mijn AMD Blijft even warm als een normale E6*** Serie, ten tweede ”veel energie levert door zijn flinke snelheid” Die zin klopt niet. ” Dat is waar want ik heb het overal gelezen. En alle bronnen zeggen het zelfde” Welke bronnen?

  ”Intel is gewoon beter voor games omdat de snelheid wat lager is maar daarom zuiniger is met energie en minder snel warm word. Daarom is het sneller met games”

  Klopt ook niks van, omdat de processor minder warm word is hij ineens zoveel sneller ?? ๐Ÿ™„

  ”Misschien is het bij jouw niet het geval omdat je goede voeding en koeling hebt” Ik heb gewoon stock koeling ๐Ÿ˜‰

  "

  ik neem toch de amd want de intel moet je overklokken ik heb daar niet zo veel ervarign mee (ben nu mn amd semp 3000+ aan overklokken ik zit nu op 2,1ghz)de meest spellen hebben meestal sys rec van 3ghz ( ik neem aan dat je de amd wel naar 3,2ghz kan opschroefen?)

 38.   
  ikbenrick's avatar

  battlefiel31″]

  ”ikbenrick schreef, "[quote=”Dark_Phoenix” schreef, "Naar ikbenrick : Kerel ik wil niet veel zeggen. IK heb het allemaal daarover gelezen over AMD en Intel. En ik heb heel lang over gezocht over de info daarvan. En heel veel reviews gelezen over de evaringen. Tuurlijk is 6000+ sneller bij somige dingen dan intel E6600, dat heb ik ook gezegt. Maar het zwakte blijft van AMD dat het snel warm word en veel energie levert door zijn flinke snelheid. Dat is waar want ik heb het overal gelezen. En alle bronnen zeggen het zelfde. Intel is gewoon beter voor games omdat de snelheid wat lager is maar daarom zuiniger is met energie en minder snel warm word. Daarom is het sneller met games. Misschien is het bij jouw niet het geval omdat je goede voeding en koeling hebt. Ik heb zelf AMD procesor dus ik weet hoe AMD ademt. Daarom ga ik binnenkort overstappen naar intel E6850. Als ik niet de informatie wist zou ik ook niet daarover schrijven. En nog wat ik gaf hem een tip om toch AMD 6000+ te nemen omdat zijn budget beperkt is. Maar als hij hoger budget had. Gaf ik hem advies welke dan het beste game pc zou zijn. in normale prijs clase. Niks mis mee. En trouwens hoe betere voeding hoe beter voor het system, maak niet uit dat de pc niet hele voeding gebruikt. Zo heb je sterkere stroom en betere stroom voor je system en zo word de system veel minder snel warm en gaat de onderdelen langer mee. Zoals harde schijf gaat snelste kapot als de stroom niet sterk genoeg is. "

  Nu begin je wel wat terug te krabbelen vind ik ๐Ÿ˜‰
  ”Maar normaal gesproken is AMD niks vergeleken met Intel” Is nu”Tuurlijk is 6000+ sneller bij somige dingen dan intel E6600” En ”Intel is Veel beter in games” Behandel je niet.
  ”Maar het zwakte blijft van AMD dat het snel warm word en veel energie levert door zijn flinke snelheid” Ten eerste mijn AMD Blijft even warm als een normale E6*** Serie, ten tweede ”veel energie levert door zijn flinke snelheid” Die zin klopt niet. ” Dat is waar want ik heb het overal gelezen. En alle bronnen zeggen het zelfde” Welke bronnen?

  ”Intel is gewoon beter voor games omdat de snelheid wat lager is maar daarom zuiniger is met energie en minder snel warm word. Daarom is het sneller met games”

  Klopt ook niks van, omdat de processor minder warm word is hij ineens zoveel sneller ?? ๐Ÿ™„

  ”Misschien is het bij jouw niet het geval omdat je goede voeding en koeling hebt” Ik heb gewoon stock koeling ๐Ÿ˜‰

  "

  ik neem toch de amd want de intel moet je overklokken ik heb daar niet zo veel ervarign mee (ben nu mn amd semp 3000+ aan overklokken ik zit nu op 2,1ghz)de meest spellen hebben meestal sys rec van 3ghz ( ik neem aan dat je de amd wel naar 3,2ghz kan opschroefen?)[/quote]

  Het gaat niet alleen om de Ghz dat je het weet maar om nog meer factoren, Zoals Structuur en de L2 Cache en de Architectuur etc. bijv een Core 2 duo E6400 van 2 Ghz is sneller als een Pentium 4 op 3.4 Ghz.

 39.   
  Dark_Phoenix's avatar

  Ja precies dat wil ik ook steeds duidelijk maken. Het is zuiniger met energie maar toch kan het sneller worden dan amd 6000+. Doormiddel mb cache. Ik denk dat je me niet goed had begrepen mis cominicatie. Want ik heb heel lang over gelezen wat er verschillen zijn tussen AMD en Intel. En ik kan ook niet alles goed uitleggen is beetje moeilijk bij een forum.