Bizarre Creations: ‘Project Gotham Racing 4 komt uit wanneer ‘ie af is’

Brian Woodhouse, Executive Producer van Project Gotham Racing 4, heeft verklaard dat deel vier van de Project Gotham-serie alleen de deur uit mag, wanneer de game volledig klaar is. Ondanks dat Bizarre Creations naar eigen zegge inmiddels aan hoge ontwikkelkosten vastzit, wil men niet zoals bij het vorige deel door tijd gebrek de game te vroeg uitbrengen.

‘We voelen nu dat we meer tijd hebben. De laatste keer voelde het alsof de game bij ons vandaan werd getrokken,’ aldus Woodhouse.

De overhaaste release van Project Gotham Racing 3 kwam volgens Woodhouse doordat het een launchtitel was. De druk werd vervolgens groot. Nu heeft Bizarre Creations volgens Brain Woodhouse de mentaliteit omgezet en wil men dus een game maken die in hun ogen af is.

De Project Gotham Racing-games zijn natuurlijk een van de systemsellers van de Xbox-platformen, en met hun inventieve kudos-systeem, geweldige graphics, goede physics en natuurlijk een heel arsenaal aan auto’s is dat eigenlijk ook wel logisch. Project Gotham Racing 4 zal exclusief voor de Xbox 360 verschijnen. De game komt waarschijnlijk niet eerder uit dan eind 2007, aangezien Bizarre Creations minimaal twee jaar werkt aan een nieuwe PGR-titel.

Project Gotham Racing 4 zal waarschijnlijk eind 2007 verschijnen, exclusief voor de Xbox 360.

  1.   
    Ruudjee's avatar

    Logica zoals ik ‘m graag hoor 😀

  2.   
    bubelss's avatar

    mooi dat lijkt me ook leuk als ze er togh langer over doen moet dit echt een topper worden onder de race games 😛

  3.   
    LXZ-76's avatar

    Brian Woodhouse, Executive Producer van Project Gotham Racing 4, heeft verklaard dat deel vier van de Project Gotham-serie alleen de deur uit mag, wanneer de game volledig klaar is

    Dit lijkt me nogal logisch je brengt tog geen game uit die half af is.

  4.   
    Cirdan's avatar

    ooit van buggie games gehoord? dat zijn nou half afgemaakte games en die hebben dan vele grote patches nodig 🙄

  5.   
    Lasso's avatar

    ”LXZ-76″ schreef, "

    Brian Woodhouse, Executive Producer van Project Gotham Racing 4, heeft verklaard dat deel vier van de Project Gotham-serie alleen de deur uit mag, wanneer de game volledig klaar is"

    Dit lijkt me nogal logisch je brengt tog geen game uit die half af is.

    Toch klaagt iedereen als er een game wordt uitgesteld. Zou me ook niet verbazen als men een maand later zegt dat de game 2007 niet meer haalt.

  6.   
    Fawaka-W's avatar

    regelrecht gestolen van Nintendo… Metroit prime komt uit als hij af is..

  7.   
    LXZ-76's avatar

    ”Cirdan16″ schreef, "ooit van buggie games gehoord? dat zijn nou half afgemaakte games en die hebben dan vele grote patches nodig 🙄 "

    ok er zijn enkele uitzonderingen *KUCH* EA GAMES *KUCH*

  8.   
    EnVy DaMaG3R's avatar

    je gaat het pas zien als het af is..lol

  9.   
    blackhawk1's avatar

    moeten ze vaker doen

  10.   
    patrick123's avatar

    jammer niet voor de pc