President Sony verwacht vuurwerk tijdens de Leipzig Games Convention

De grote man bij Sony Computer Entertainment Europe, David Reeves, heeft enkele veelbelovende uitspraken gedaan met het oog op de Leipzig Games Convention. De gamesbeurs, die van 23 tot en met 26 augustus zal plaatsvinden, staat momenteel bekend als een van de grootste evenementen ter wereld en ook dit jaar verwacht men er weer veel van de beurs die sommigen al de “Europese E3” noemen.

De uitspraken van Reeves spreken tot de verbeelding, want volgens hem zal Sony tijdens de Games Convention enkele grote aankondigingen doen. Hoewel Sony nog zijn plannen voor Leipzig moet onthullen, gaan er al wel diverse geruchten rond. Zo kunnen we mogelijk video-on-demand, Freeview TV en een prijsdaling van de PS3 voor de kerstdagen verwachten. Toch blijft het nog speculeren en is het wachten op een officieel bericht van Sony en het spektakel van de Leipzig Games Convention.

 1.   
  Koen's avatar

  Leipzeg ๐Ÿ˜›

 2.   
  Ruudjee's avatar

  Haha dreug ๐Ÿ˜›

 3.   
  TheDude's avatar

  Een Europese PS3-prijsdaling zou wel vet zijn, dan is Leipzig ook een mooier moment om het te onthullen dan op de E3. Die 2 video/tv-diensten klinken ook wel leuk. Zal vast wel boeiend worden straks tijdens de Games Convention. 8)

 4.   
  FableFreak's avatar

  das wel lekker een ps3 prijsdaling maar denk tog nie da ik hem ga hale

 5.   
  patrick123's avatar

  in leip zig ik ga er heen ! ๐Ÿ˜€ dus laat het goed nieuws maar komen