Nieuwe gamemodes in Rainbow Six: Vegas-patch

Voor Ubi’s tactische shooter Rainbow Six: Vegas is een nieuwe patch verschenen. Hierin worden weer een aantal bugs opgelost, die vooral met multiplayer te maken hebben. Daarnaast bevat de patch ook nieuwe features, zoals widescreen support voor breedbeeldgamers, een standalone dedicated server en, last but not least: twee nieuwe spelsoorten genaamd Assassination en Conquest. Voor de hele lijst van verbeteringen en vernieuwingen kijk je hier. Downloaden van de bijna 250 MB grote patch is mogelijke vanaf deze plek.

Rainbow Six: Vegas speelt zich, hoe kan het ook anders, af in Las Vegas. Daar moet team Rainbow de stad behoeden voor een terroristische organisatie. Dit team bestaat uit nieuwe gezichten: Logan Keller, team leader/recon; Michael Walter, heavy weapons/demolition en Jung Park, long range/electronics. Je teamleden zullen je ondersteunen in vuurgevechten bij bekende locaties in Vegas zoals Fremont Street, the Strip en de ontelbare casino’s die Las Vegas rijk is.

Je teammaten zijn er niet voor Jan met de hele korte achternaam. Ze geven je suggesties om bijvoorbeeld een muur op te blazen, een computer te hacken et cetera. Daarnaast kun je met behulp van snake cams tegenstanders aanwijzen die ingerekend moeten worden door je teamleden. Daarnaast is er natuurlijk ook een multiplayer aanwezig, waarin wederom een mode zit om je personage beter uit te rusten, als beloning van behaalde prestaties (zoals we al zagen in Rainbow Six: Lockdown).

Rainbow Six: Vegas is inmiddels verschenen voor de Xbox 360, PlayStation 3, PC en PSP.

  1.   
    Dark_Phoenix's avatar

    Mooi toch dat er bugs zijn opgelost. Goede patch veel is er veranderd.

  2.   
    Babostainer's avatar

    kijk, dit is pas is een goeie patch

  3.   
    XGT_Spider's avatar

    is dit ook voor de ps3??

  4.   
    FableFreak's avatar

    das mooi

  5.   
    Fawaka-W's avatar

    Dit is zeker wel een voordeel van de next-gen games. ze zijn meestal wel later te patchen (net als pc games)

  6.   
    patrick123's avatar

    ja gelukkig
    😀