Rockstar Games Presents Table Tennis binnenkort ook op de Wii

Take2 Games heeft aangekondigd een Table Tennis voor de Wii uit te gaan geven. Dat staat vermeldt op de officiële website.

‘Al sinds we Table Tennis hebben uitgegeven (voor de Xbox360, red.) hebben fans ons gevraagd een Wii-versie te maken,’ aldus Sam Houser, Executive Producer van Rockstar Games. ‘Door Table Tennis naar de Wii te brengen en gebruik te maken van de unieke besturing kan een nieuwe groep mensen de game ervaren.’


Rockstar wilde na het ontwikkelen van diverse games eens een heel andere kant op. De uitdaging werd gevonden in het ontwikkelen van een game waarbij tafeltennis zo realistisch mogelijk werd uitgewerkt.

Dat betekent dat de sporters zeer realistisch ogen en bewegen. Elke speler heeft bovendien een sterk punt en een handicap. Table Tennis is voornamelijk een multiplayer game gebleken. De Wii-versie zal uiteraard, op verzoek van vele fans, gebruik gaan maken van de motion sensing.

De Rockstar Games Presents Table Tennis voor de Wii moet deze herfst uitkomen. De Xbox360-versie kwam vorig jaar al uit.

  1.   
    ricklolps3's avatar

    😥 en niet voor de ps3 😥

  2.   
    Nielskuhhveki's avatar

    dat doen ze voor die controller snap da dan 🙄

  3.   
    Tommy6769's avatar

    lijkt me lachen!

  4.   
    patrick123's avatar

    eerst tennis en nu tafel tennis het is erg mooi en al helemaal met die jongens die de wii op een bioscoop zeil hebben aan gesloten ! 😀

  5.   
    EnVy DaMaG3R's avatar

    had ik ook maar een wii:P

  6.   
    Uchiha linkz's avatar

    hehe gaat een succes worde met die controller deze game 😀