Gamersnet.nl

Call of Duty 4: Modern Warfare bèta start in augustus

Volgens Grant Collier, één van de grote mannen van Infinity Ward, zal de Call of Duty 4: Modern Warfare bèta starten in augustus. De bèta is exclusief voor de Xbox 360 en is bedoeld om de multiplayer mode te testen op bugs en fouten. Meer details zullen de komende weken te vinden zijn op de officiële website van Infinity Ward.

Call of Duty 4: Modern Warfare speelt zich af in het heden, waar je mag strijden in uiteenlopende gebieden als het Midden-Oosten, Oost-Europa, de Noord-Atlantische Oceaan en Londen. De terrorist Zakhaev is de leider van Four Horsemen of the Apocalypse, vier machtige terroristen die Rusland terug willen brengen naar de tijden van hun volksheld Stalin. Als gevolg hier van ontstaat er een grootschalige burgeroorlog. De Amerikanen starten hun tegenacties, maar ze worden door Zakhaev richting het Midden-Oosten gelokt. De Britse SAS doorziet de plannen van Zakhaev en ze informeren de Amerikanen direct. Zodoende vecht je met zowel de Britten als de Amerikanen tegen deze gevaarlijke terrorist.

Call of Duty 4: Modern Warfare zal in het vierde kwartaal van dit jaar verschijnen voor de PC, Xbox 360, PlayStation 3 en Nintento DS.