Duidelijkheid op de Haze trailer – Nederlands ondertiteld

De mysterieuze shooter Haze, afkomstig van ontwikkelaars Free Radical (bekend van o.a. TimeSplitters) heeft nog altijd wat geheimen. Op Ubisoft’s Ubidays was al niet veel duidelijkheid, vandaar dat de trailer een tipje van de sluier oplicht. De trailer laat namelijk zien dat het hoofdpersonage, Jake Carpenter, op den duur inderdaad overstapt naar The Promised Hand. Mantel blijkt dus daadwerkelijk een of ander corrupt bedrijf te zijn, wat waarschijnlijk ook te maken heeft met de dood van Jake’s moeder. Bekijk de hele trailer hieronder!

[movie]http://movies.gamersnet.nl/Haze_E3_2007_NL_Ondertiteld.flv[/movie]

Haze speelt zich vijfentwintig jaar in de toekomst af, waar het bedrijf Mantel Global Industries de touwtjes van de wereldeconomie in handen heeft. Jij speelt Jake Carpenter, een soldaat van het leger van Mantel en je vindt uitdaging en voldoening in het vechten voor een goede zaak. Dankzij hun grote arsenaal aan voertuigen, dodelijke wapens en bio-medische ondersteuning zijn de soldaten van het Mantel Army gevreesd door terroristen, dictators en politieke vijanden van Mantel. Meest gevreesd wordt het goedje Nectar, wat van iedere soldaat een dodelijke moordmachine maakt. Het heeft echter ook zijn keerzijde.

Jouw gevecht begint in een door de oorlog verscheurd land in Zuid Amerika, waar je het opneemt tegen een gevaarlijke rebellen factie, genaamd The Promised Hand. In het begin lijkt alles vrij goed te verlopen, maar al snel nemen de zaken een bijzondere wending…

 1.   
  EnVy DaMaG3R's avatar

  op zich ziet het er niet slecht uit maar ik vindt dat schieten niks.

 2.   
  TheDude's avatar

  Vette trailer! 8)

 3.   
  FableFreak's avatar

  als je bij mantel weggaat ziet het er ineens veel vetter uit, en bij die mantel zie je ook geen bloed da vin ik maar raar ๐Ÿ˜• verder vette game en cker cool dat je dood kan spele 8)

 4.   
  Chielh's avatar

  lijkt mij idd een vette game ja… ben benieuwd

 5.   
  Gold_Thunder's avatar

  Jammer van die schietgeluiden… Voor de rest lijkt het me een erg leuke game.

 6.   
  anakin783's avatar

  toppertje ๐Ÿ˜€

 7.   
  Wouter's avatar

  Cool! Close-combat acties zijn vet! 8)

 8.   
  SCORPIONSOLDIER's avatar

  @ fable freak

  even voor de duidelijkheid ik weet niet alles van dit spel. maar jij zei dat er geen bloed was bij mantel. nou denk ik dat dat zo hoort. door die helmen zie je een andere realiteit. dat bedrijf houdt hun soldaten voor dat alles wat ze doen goed is en bloed enz kan afschrikken. dus als je die helm afdoet zie je de realiteit.
  maar dat denk ik hoor, weet niet of het zo is.

 9.   
  patrick123's avatar

  Vette trailer ๐Ÿ˜‰