Geniet van nog meer prachtige Crysis-avonturen in nieuwe trailer

Als er één game is waarvoor veel PC-gamers hun computer eens flink gaan upgraden, dan is het Crysis wel. Verbluffende graphics en ijzersterke physics maken Crysis tot een revolutionaire game. De laatste tijd komt de mediastroom rondom deze hype lekker op gang en we worden regelmatig voorzien van nieuwe screenshots en trailers. Zo ook vandaag, waarbij we een heerlijk stukje in-game actie hebben in natuurlijk nog steeds een adembenemend mooie omgeving.

Crysis is een first person shooter van de makers van Far Cry. De game speelt zich voornamelijk in de tropen af, waar jij en je team het op zullen moeten nemen tegen een alien invasie en de Noord-Koreanen. Daarnaast kent Crysis ook enkele stedelijke en buitenaardse levels. Waar Far Cry een spel was waarin je in je eentje opereerde, heb je ditmaal een heel squad tot je beschikking en zal tactiek een veel grotere rol spelen. Daarnaast kun je je wapens en nanosuit helemaal customizen met onder andere nieuwe gadgets zoals speed, cloak, armor en strenght.

De game draait op de CryEngine 2 en levert adembenemend mooie beelden op. Crysis kent ongelooflijk veel details en laat daarnaast ook een realistische weergave van bewegende vegetatie en doorbrekende zonnestralen zien.

Crysis zal in de loop van dit jaar uitgebracht worden voor de PC.

 1.   
  TheDude's avatar

  Waaa…moet….spelen! 😀 8)

 2.   
  patrick123's avatar

  ja jij niet alleen ik zal dat ding ook kopen ik heb far cry dus echt e3en fan ! 😀

 3.   
  TheDude's avatar

  Heb Far Cry ook suf gespeeld, moet wel zeggen dat dit stukje met gameplay er erg op lijkt. Toch denk ik dat Crysis qua verhaal/gameplay een stuk beter wordt dan destijds met die mutanten. Nu met de aliens is het toch maar een klein deel van de game…

 4.   
  WoKingNL's avatar

  die gast die in dat leger hummer ding zat stapte wel heel rustig uit toen zijn achterkant ontploften 😆

 5.   
  HardCoreGamer™'s avatar

  spel hebbe
  maar eerst demo
  waneer komt de demo uit?
  8)

 6.   
  Wesseltje1's avatar

  Wat mooi! Hebben! Hebben! Hebben!

 7.   
  Noudje's avatar

  Kijk en daarom lijkt mij Crysis zo’n shooter waar al zoveel van zijn. Het zit er allemaal mooi uit. En je kan veel met de omgeving doen. Maar zulke stukjes van op een boomstam schieten zodat de bomen naar beneden rollen over de vijanden. Dit vind ik persoonlijk niet bijzonder, dit is meer hetzelfde zoals in andere spellen. Bv iemand die op een klif staat en naar de zee tuurt. 3x raden hoe jij hem moet verassen, door een duwtje in zijn rug te geven. Of ergens staat een machinegun, ga er achter zitten en de vijanden komen opeens allemaal tevoorschijn.
  Natuurlijk “wacht” ik ook op het spel… iemand die met mee eens is?l

 8.   
  TheDude's avatar

  Hage schreef, "Kijk en daarom lijkt mij Crysis zo’n shooter waar al zoveel van zijn. Het zit er allemaal mooi uit. En je kan veel met de omgeving doen. Maar zulke stukjes van op een boomstam schieten zodat de bomen naar beneden rollen over de vijanden. Dit vind ik persoonlijk niet bijzonder, dit is meer hetzelfde zoals in andere spellen. Bv iemand die op een klif staat en naar de zee tuurt. 3x raden hoe jij hem moet verassen, door een duwtje in zijn rug te geven. Of ergens staat een machinegun, ga er achter zitten en de vijanden komen opeens allemaal tevoorschijn.
  Natuurlijk “wacht” ik ook op het spel… iemand die met mee eens is?l"

  Snap je punt wel, want puur de basis van het spel blijft volgens mij ook gewoon een alledaagse shooter. Toch is het geen verplicht nummertje om vijanden bij een boom om te leggen door die boom op ze te knallen. De AI is dusdanig dat ze je gaan aanpakken/omsingelen/hulp oproepen/etc, dus het zullen zeker geen standaard-momenten worden waar je steeds iemand moet omleggen.

  Ik maak me meer zorgen om de diepgang van de gameplay met dat nano-suit en de eventueel te vervullen opdrachten….prachtige looks/physics en dan zo’n onmenselijk pak hebben, zonde…

 9.   
  para's avatar

  wat ook raar is. is dat mensen nooit tevreden zijn dan maken ze voor ons een spel die uitblinkt qwa gameplay en grafighs. endan zijn er nog steeds mensen die daar kritiek moet op hebben je moet ook denken hoe moelijk het is om zo’n spel te maken.

  dus wees tevreden!!!

 10.   
  TheDude's avatar

  Vergeet niet dat het echt niet zonder meer ‘zeiken’ is. Dit lijkt me ook echt wel de vetste shooter van dit jaar te worden en natuurlijk ziet het er briljant uit, maar dat neemt niet weg dat je je bedenkingen kunt hebben. Iedereen heeft zo z’n eigen voorkeuren natuurlijk qua games (graphics/verhaal/gameplay etc.) en daarnaast moeten we ook niet zomaar blind achter elke hype aanlopen… 😉

 11.   
  firro's avatar

  Ik moet ‘m hebben 😐 ziet er chill uit

 12.   
  Chielh's avatar

  Iedereen kan er zn eigen mening erover hebben, maar als je een shooterfan bent is dit toch wel een musthave

 13.   
  jungler's avatar

  O M G
  deze is echt zo BEELDIG MOOI
  das echt vet ge kunt gewoon alles doe wa ge kunt int echt

  echt te vet 😉

 14.   
  Cyart's avatar

  🙂 ik wil NU spele in vakantie 🙂

 15.   
  Headdy NL's avatar

  Kijk, een Glitch: iets verder van het midden als hij naast zo’n medic busje staat, je ziet de schaduw van zijn geweer niet 😮 . Maar ja, dat komt wel goed, denk ik.

 16.   
  direct47's avatar

  vet spel zeker kopen of bestelen als ik tenminste een deftige videokaart heb 😛 😳 😉

 17.   
  Dark_Phoenix's avatar

  Elke spel heeft een basis nodig. Dus daarom kunnen spellen op elkaar lijken maar dat is niet erg als het spel ook veel eigen dingen heeft. En dat heeft Crysis. Daarom is Crysis ook zo goed, het heeft een basis voor person shooters en zijn eigen inbrenk plus mooie graphigs

 18.   
  FableFreak's avatar

  waarom zeikt iedereeen zo overr die nano-suit, kijk dan uit naar BIA:HH of MoH:A ofzo en loop nie zo te zeike als je nix goeds te zegge hebt 😕

  ontopic: MOET … CRYSIS … HEBBEHHHH !! 😀

 19.   
  HardCoreGamer™'s avatar

  zijn leven groeid
  8) 😆

 20.   
  NL Godfather's avatar

  Ziet er wel vet uit 8)

 21.   
  blackhawk1's avatar

  die rots ziet er wazig uit

 22.   
  EnVy DaMaG3R's avatar

  good job e.a!

 23.   
  PaNNa's avatar

  Goede trailer , deze game moet in mijn verzameling :)!

 24.   
  Gold_Thunder's avatar

  Ik weet zeker dat: Alles kapot kunnen maken cool is. De gameplay cool is. De graphics cool zijn. Alleen ik erger me dood aan die verdomde nano suit. Je bent veel te goed met dat ding. 👿

 25.   
  Dark_Phoenix's avatar

  Je hebt wel beetje gelijk nano suit is wel beetje overpowered.

 26.   
  Nielskuhhveki's avatar

  Dark_Phoenix schreef, "Je hebt wel beetje gelijk nano suit is wel beetje overpowered. "

  Heb je mischien nodig tegen de aliens 😛

 27.   
  Firef0x's avatar

  Gold_Thunder schreef, "Ik weet zeker dat: Alles kapot kunnen maken cool is. De gameplay cool is. De graphics cool zijn. Alleen ik erger me dood aan die verdomde nano suit. Je bent veel te goed met dat ding. 👿 "

  ja! check hoe snel dat metertje volloopt 😮

 28.   
  none's avatar

  ik vind het geen half life 2 beater

 29.   
  Wouter's avatar

  Zeker wel. Op welke consoles kwam deze nou?

 30.   
  ikbenrick's avatar

  Cabooter schreef, "Zeker wel. Op welke consoles kwam deze nou? "

  Geen. Alleen pc. maar de engine word wel geport naar consoles, dus er komen wel andere games uit op deze engine. Maar geen crysis dus.