Vrijdag wordt Lost Planet-downloaddag

Aankomende vrijdag (20 juli) zal Capcom een multiplayer map pack voor Lost Planet vrijgeven voor zowel de Xbox 360 als de PC. De maps die in het pack zullen zitten heten Radar Field, Island 902, Hive Complex en Trial Point. Het Xbox 360-map pack zal op Marketplace verschijnen en geen punten kosten.

Daarnaast verschijnen er enkele updates voor de game: op de PC zullen nieuwe speelbare karakters verschijnen, die allemaal met Capcop te maken hebben. Figuren als Frank West uit Dead Rising en niemand minder dan Megaman. Andere updates zijn een wide view en een ‘over-the-shoulder-view’, een lijst met aangemelde spelers en een cutscene viewer. Op de Xbox 360 zal tegen het einde van de maand ook een patch voor de game verschijnen die enkele verbindingsproblemen moet verhelpen.

Lost Planet: Extreme Condition maakt groots gebruik van de kracht van Microsoft’s console, de Xbox 360. De 12 singleplayer-missies zullen zich vooral afspelen in grootse omgevingen, met hevig noodweer als decor. Sneeuwstormen, een gure antarctische wind en torenhoge ijsbergen zullen je in een filmische sfeer brengen. Deze game ondersteunt Xbox Live en daarin kunnen spelers tegen elkaar kunnen vechten, maar ook samen de strijd aangaan met de Akrids. In de game zul je jezelf vooral voortbewegen door middel van zwaar gepantserde voertuigen, met het nodige afweergeschut erop gebouwd.

 1.   
  Babostainer's avatar

  zalig, ma mijne pc gaat da zeker niet aankunnen 😥

 2.   
  patrick123's avatar

  cool 😀 8)

 3.   
  firro's avatar

  HIMM

 4.   
  Ariose's avatar

  Erg vet! Eindelijk weer een paar nieuwe maps die gratis zijn. Hopelijk zijn ze wel iets beter als de vorige.