LocoRoco rolt definitief naar de PlayStation 3

Het is dan eindelijk officieel: De grappige rollende Locoroco’s komen de PS3 onveilig maken. Met de subtitel Buu Buu Cocoreccho! by LocoRoco zal de game binnenkort vanaf het PlayStation Network te downloaden zijn.

Er is nog weinig bekend over de titel, maar Sony beschreef het als “It’s LocoRoco, but it’s not — a peculiar extra chapter.” Wat we daar mee moeten is natuurlijk wat onduidelijk. Verder wilde Sony kwijt dat de Locoroco’s gewoon door zullen spelen, zelfs als je de game geen inputs geeft met je controller. Ze hebben echt een eigen willetje dus. Dat was bij de PSP versie ook al te zien, waar je de levels bewoog en niet de karakters. Ook nieuw: de Sixaxis zal een grote rol gaan spelen in Buu Buu Cocoreccho!

De game is op dit moment al voor 95% klaar, dus verwacht de game binnenkort op het PSN. Ohja, er is ook al een screenshot vrijgegeven:

[SCREENSHOTS]

 1.   
  Thenaminator's avatar

  Belachelijk! 😛

 2.   
  patrick123's avatar

  belachelijk stom en dom dat gaat dus niet verkopen op de markt he 😛

 3.   
  para's avatar

  hoezo belachelijk zoveel mensen willen dit spellen in hun vrije tijd en spel hoeft niet grafish mooi te zijn om leuk te zijn. zulke spellen zijn ook ook leuk net als vroeger op de super nitendo