Gears of War voor XP en Vista, maar onderling spelen met de X360 niet mogelijk

Dat Gears of War naar de pc komt wisten we al, maar vandaag zijn er meer details bekend geworden omtrent de aankomende pc-titel.

Je zult Gears of War zowel op Windows XP als Windows Vista kunnen spelen, wat natuurlijk goed nieuws is voor velen, maar er zal geen online multiplayer mogelijk zijn samen met de Xbox 360. Ieder platform zal dus zijn eigen mulitplayer sessies moeten houden. Nu is het wachten op de hackers die een mod maken die de ‘crossplay’ wel mogelijk maken natuurlijk. De gamerscore zal ook apart worden vermeld, dus je kunt er in totaal veel punten mee halen, mocht je de pc versie nog willen kopen naast de Xbox 360 versie.

In Gears of War speel je als gevangene Marcus Fenix tegen een nieuw soort vijanden, genaamd ‘Locust Horde’. Gears of War is een derde persoons shooter die gebruik maakt van de Unreal 3-engine. De game heeft tijdens de laatste E3 hoge ogen gegooid op met name het grafische vlak. Levensechte personages, een wereld die volledig interactief is te gebruiken (dekking is heel erg belangrijk in het spel) en een A.I. die onovertroffen is, maken Gears of War tot een echte killergame.

Gears of War is al een tijd te koop voor Xbox 360, de pc versie kun je hoogstwaarschijnlijk nog dit jaar verwachten.

 1.   
  Dark_Phoenix's avatar

  Vind ik wel jammer dat je niet met pc tegen xbox 360 kan spelen op internet. Dat zou vet zijn dan zou het net zo breed publiek zijn. Met heel veel spelers.

 2.   
  FableFreak's avatar

  Dark_Phoenix schreef, "Vind ik wel jammer dat je niet met pc tegen xbox 360 kan spelen op internet. Dat zou vet zijn dan zou het net zo breed publiek zijn. Met heel veel spelers."

  boeiend … sgijt aan het blijft sowieso leuk en wa maakt het uit of je tege xbox360 spelers of pc spelers speelt. ik vin da alleen maar kut kijk maar naar shadowrun krijge x360 spelers auto-aim hoe laf kan je zijn, moete ze maar lere richte ๐Ÿ˜†

 3.   
  EnVy DaMaG3R's avatar

  gierige microsoft weer als je tegen elkaar wilt speelen moet de pc mense ook xbox live hebben? (shadowrun d8 ik)

  anyways het is veel leuker om pc mense te owne 8)

 4.   
  SuperNova's avatar

  hoeveel mensen gaan dit spel kunnen spelen ? ๐Ÿ˜•

 5.   
  xbox360's avatar

  kom wast op de new xbox

 6.   
  NaabSchaap's avatar

  yahoe!!!!!!!!!!!!!!! ๐Ÿ˜†

 7.   
  Thenaminator's avatar

  robinjacobs schreef, "kom wast op de new xbox "

  Was er een launchgame van, van de X360… ๐Ÿ™„

 8.   
  Rideo Mortem's avatar

  mooi =)

 9.   
  patrick123's avatar

  ja het is wel jammer maar het gaat wel lukken misschien niet met deze game misschen de volgende ! ๐Ÿ™ ๐Ÿ˜‰

 10.   
  Wouter's avatar

  Ben benieuwd wat de systeemeisen zijn… Wel hoog denk ik. ๐Ÿ™