Gevechten met aliens op onze aarde in trailer Universe at War: Earth Assault

Het nieuwste project van ontwikkelaar Petroglyph is Universe at War: Earth Assault. Deze game schotelt je een epische science-fiction RTS voor in de nabije toekomst. Krachtige aliens hebben hun ruimtelijke oorlog meegenomen naar de Aarde en vechten stevig verder bij onze planeet. Aan jou de keus of je de wereld wil redden, of deze juist gaat vernietigen. Vandaag is er een trailer verschenen van het alien-geweld op onze aarde.

Universe at War: Earth Assault biedt vooral op grote schaal gevechten, waarbij jouw acties duidelijk zichtbaar zijn én blijven. Vernietig je een stad en kom je later weer eens terug, dan zal het gebied nog steeds een hoopje rokend puin zijn. Afhankelijk van jouw keuze voor een bepaalde factie zal je uitgebreide krachten en spectaculaire units krijgen. Controleer op grote schaal oorlogsmachines van de aliens, die ook nog eens volledig te customizen zijn. Hiermee krijgt de oorlog nog een extra tactische dimensie, aangezien je beschikt over een dynamisch arsenaal aan wapens, technieken en units. Daarnaast bevat de game ook diverse innovatieve multiplayermogelijkheden, gebaseerd op andere top-MMO’s. Strijd online, behaal diverse achievements, beloningen en medailles in een gebalanceerde omgeving.

Universe at War: Earth Assault staat gepland voor het vierde kwartaal van dit jaar en zal uitgebracht worden voor de PC. Een Xbox 360-versie volgt begin 2008.

 1.   
  Cyart's avatar

  ik vind surpreme commander toch mooier

 2.   
  EnVy DaMaG3R's avatar

  ik heb toch liever sc2 8)

 3.   
  gamer4ever's avatar

  saai hou niet van dit soort spellen 😛

 4.   
  patrick123's avatar

  ik ben het met je eens wouter.n ik hou er ook nie van 8) 😉