Meer beeldmateriaal ná de E3 van Army of Two

Army of Two, de shooter waarin je nooit alleen speelt, heeft een aantal nieuwe screenshots. Op de E3 was er weinig te zien van deze titel, maar gelukkig komt EA nu dus met deze mooie screens voor ons.

Army of Two is een strategische actiegame en gaat, zoals de titel al doet vermoeden, om het samenspelen van twee personen. Dit kan natuurlijk in de coöperatieve modus, splitscreen of online, maar ook in je eentje. EA Games heeft namelijk heel veel tijd gestoken in de kunstmatige intelligentie van niet alleen de vijanden, maar ook je teamgenoot. Niet langer loopt hij door je vuurlijn, tegen obstakels aan of zonder dekking. Met de nieuwste generatie consoles en de techniek die daar achter schuilt is het mogelijk om een natuurgetrouwe en onbeslissende AI te ontwikkelen voor een game.

Over het verhaal valt vooralsnog niet veel te melden, maar er is al wel bekend gemaakt dat je onder andere een complot zult moeten ontrafelen dat een wereldramp zou kunnen veroorzaken. Dat hebben we natuurlijk al meer gehoord, maar EA Games belooft met nog meer interessante features te komen.

[SCREENSHOTS]

Waarschijnlijk kunnen we Army of Two eind dit jaar verwachten.

 1.   
  FableFreak's avatar

  ziet er cool uit 8)

 2.   
  EnVy DaMaG3R's avatar

  FableFreak schreef, "ziet er cool uit 8) "

  idd!

 3.   
  Chielh's avatar

  leuke co-op

 4.   
  anakin783's avatar

  nice gfx

  co-op is the future

 5.   
  patrick123's avatar

  nou of het er zo mooi uit ziet is nog even wachten op de trailer ! 😉