Orange Box bijna af?

Valve noemt de Orange Box in haar wekelijkse Steamupdate en wel als volgt:

  We’re now in the home stretch on getting everything finished off with the Orange Box games. Just this week, we’ve finished recording and placing all of the developer commentary for the three new games.

Vrij vertaald betekent dit, dat de combinatie van Episode Two, Portal en Team Fortress 2 waarschijnlijk niet al te lang op zich zal laten wachten.

Episode Two gaat verder waar de eerste stopte. Alyx blijkt nog in leven te zijn en verder zullen de Vortigaunts (de behulpzame aliens) een belangrijke rol spelen. De game zal zich, in tegenstelling tot de eerste episode, vooral afspelen in grote, uitgestrekte gebieden. De gevechten met de Combine (de slechte aliens) en de Striders (de grote robotspinnen) zullen daardoor ook wat uitgebreider en massaler zijn dan voorheen.

Verder krijg je in Episode Two te maken met een nieuwe tegenstander: de Hunter. Dit is een soort mini-Strider die naast een behoorlijke snelheid ook nog eens beschikt over een flinke voorraad kogels. Een andere toevoeging aan de game is de Strider Buster. Over dit nieuwe wapen zijn nog weinig details prijs gegeven, maar het doel van deze gadget moge duidelijk zijn.

 1.   
  Tommy6769's avatar

  het wordt dus een duur pakket?
  of kan je episode 2 los aanschaffen?

 2.   
  patrick123's avatar

  ik denk aan aanschaffen in een los pakket alleen dan mag je nog wel je portomenee pakken ! 😉

 3.   
  Ariose's avatar

  Alles spreekt elkaar tegen. Zit er in de Orange Box nou wel Half-life 2 en Half-Life 2 Espodise 1?

 4.   
  NaabSchaap's avatar

  Volgens mij is het zo:

  Orange box: Half life 2 en episode 1 en 2, portal en teamfortress
  Black box: hetzelfde maar dan kan je het los kopen, dus niet in een pakket.

  Het probleem is dat ze de blackbox hebben geschrapt en alleen de orange box gaan verkopen, maar als je dan al halflife 2 en episode 1 heb ben je flink zuur, maar dit doen ze om gewoon meer geld te vangen. Met de blackbox zou iedereen episode 2 en portal enzo hebben gekocht, maar nu ben je verplicht het(hl2 en episode 1) nog een keer te kopen.

  Naabie

 5.   
  none's avatar

  ik hep episode 1 nog nie, klote, die mok eerst hebbe, maar ik heb gin creditcard