E3: In je eentje tegen een grote groep in trailer Dark Sector

Een maandje geleden meldden wij jullie dat Dark Sector flink uitgesteld zou worden en wel tot het eerste kwartaal van 2008. De game, ontwikkeld door Digital Extremes, heeft hier en daar toch hoge verwachtingen, ondanks het uitstel. In de E3 trailer die we te zien kregen zien we Hayden, de hoofdrolspeler in de game, handig omgaan met zijn speciale, mes-achtig wapen. Vervolgens maakt hij het af met z’n shotgun, aangezien zijn cover, een stukje hout, finaal aan gort wordt geschoten door de tegenstanders.

Dark Sector speelt zich af rond een wereld die totaal vernietigd is. De mensen die de vernietiging ontkomen zijn, en dus nog in leven zijn, gaan samen met zwaarbewapende mannen op zoek naar levensresten en overlevingsproducten. De man die verantwoordelijk is voor de vernietiging, is gezocht door de regering en de regering doet er dan ook alles aan om de man te pakken te krijgen, ook met “vindersloon”. Dit alles in de hoop dat iedereen zich in samenhorigheid tegen deze persoon zal keren. Je speelt de rol van Hayden Tenno, een eersteklas geheim agent die alle orde weer moet herstellen en de verantwoordelijke persoon moet zien te grijpen. Dankzij de enorme hoeveelheid technische snufjes waarover Hayden kan beschikken, heb je speciale mogelijkheden om als een ware kameleon je aan de omgeving aan te passen.

Dark Sector staat gepland voor het eerste kwartaal van 2008 en zal verschijnen op de Xbox 360 en PlayStation 3.

 1.   
  TheDude's avatar

  Eeuwig zonde dat de PC versie geschrapt is. Hoop echt dat die er alsnog zal komen…lijkt me een brute game. ๐Ÿ™‚

 2.   
  touchdown's avatar

  in het begin van het filmpje dacht ik wat een k*tspel maar nu denk ik van ik wil meer van deze brute game

 3.   
  FableFreak's avatar

  ja wat heeft die gast een lelijke kop he ๐Ÿ˜† en ik dacht dat di een stealth game ging worde maja, dit lijkt veel cooler ๐Ÿ˜‰

 4.   
  patrick123's avatar

  Het eerste woordt dat hier van toepassing is TIMING
  maar ziet er heel goed uit ๐Ÿ˜€

 5.   
  gamer4ever's avatar

  ziet er goed uit ook die disk waar je mee kan gooien is goed bedacht ๐Ÿ™‚