E3: Pak dat tuig aan in nieuwe trailer Devil May Cry 4

Ook vandaag zal er weer een flinke lading nieuwe trailers verschijnen, en Devil May Cry 4 is daar één van de eerste van. In de trailer zien we Dante met zijn zwaard en vuisten allerlei tuig en demonen aanpakken, en het ziet er allemaal weer een stukje smoother uit. De graphics zijn gelikter, de zwaarden klinken scherper en de muziek is net iets harder. Word dit weer een geniale Devil May Cry of zo één als we die kennen in de vorm van het tweede deel: een dikke tegenvaller? De tijd zal het leren.

In Devil May Cry 4 zullen we meer over Dante te weten komen, over zijn verleden en wie hij nou eigenlijk is. Het verhaal begint lang geleden, toen de Dark Knight Sparda een strijd aanging met de duistere keizer om het recht te laten zegevieren. Een éénmans-oorlog om de mensheid te redden. Duizenden jaren later aanbidt een religieuze organisatie, de Order of the Sword, deze redder der mensheid en ze treden in zijn voetsporen om de wereld van alle demonen te verlossen. In hun vestigingsplaats Fortuna, een kasteelstad aan de kust, heeft deze organisatie een elitegroep gevormd van Holy Knights, toegewijd om de demonische strijd aan te gaan.

Een jonge strijder van deze elitegroep, Nero, is getuige als Sparta’s legendarische zoon Dante ontelbaar veel “Knights” afslacht. Heeft de bekende duivelsstrijder zich tegen de mensheid gericht? Wat betekent de ontmoeting tussen Nero en Dante voor beide personen en waarom heeft het lot hen bij elkaar gebracht? Allemaal vragen die Devil May Cry 4 zal trachten te beantwoorden.

Devil May Cry 4 zal in de loop van 2007 verschijnen voor de PlayStation 3, Xbox 360 en PC.

 1.   
  TheDude's avatar

  Dit gaat een must-buy worden voor de PS3 of PC. Denk lekker console-gamen maar… 8)

 2.   
  PaNNa's avatar

  Dit ziet er wel een mooie game uit , leuke trailer trouwens :).

 3.   
  FableFreak's avatar

  ziet er uit als een iets meer volwassene harry potter, vin het egt helemaal nix 😮

 4.   
  patrick123's avatar

  wow
  😀

 5.   
  patrick123's avatar

  ziet er goed uit en die man met die wint wel opvalend meer dat zal dus wel de hoofd persoon zijn ! 😀