E3: Demonstratie Enemy Territory: Quake Wars in nieuwe trailer

Onder de moddervette games die ons dit jaar te wachten staan valt ongetwijfeld de FPS-shooter Enemy Territory: Quake Wars van Activision. Splash Damage’s Paul Wedgewood heeft ons op de E3 bijgepraat aan de hand van smakelijke in-game beelden en als het aan ons ligt wordt Quake Wars de zoveelste hoogkwalitatieve FPS dit jaar.

Als opvolger van het legendarische Quake II heeft Enemy Territory: Quake Wars de zware taak om de ultieme online team en objective-based multiplayer shooter te worden. Het verhaal speelt zich af in het epische Quake-universum en we tellen het jaar 2065. De geallieerde troepen van de Global Defense Force (GDF) zijn in een hevige strijd verwikkeld met de barbaarse en technologisch geavanceerde Strogg, die strijden om het lot van de Aarde. Als speler heb je keuze om als mens of als Strogg te spelen in een van de vijf unieke character classes. Voorzien van een arsenaal aan wapens, voertuigen en krijgsmachten, stort je jezelf in een actievolle test van skills en tactisch teamwork met diverse combat objectives. Je character zal zich kunnen verbeteren, goed teamwork levert je beloningen op en daarnaast zullen missies en doelstellingen er voor zorgen dat nieuwe spelers hun eigen stempel kunnen drukken op deze extreme oorlog.

Enemy Territory: Quake Wars wordt in augustus uitgebracht worden voor de PC. De releasedata voor de Xbox 360 en PlayStation 3 zijn nog niet bekend.

  1.   
    EnVy DaMaG3R's avatar

    het lijkt erop alsof ze een paar dinge uit bf2142 hebben gehaald,en grafichs gezien valt het ook erg tegen

  2.   
    Rock-in's avatar

    Grafisch ziet het er juist goed uit, alleen ben ik bang dat de spec’s te hoog gaan zijn. Dit spel is duidelijk multiplayer based en heeft een veel handige verbeteringen tenopziche van Wolvenstein:Enemy Territory. Voornamelijk die arty-guns die je zelf kan opstellen zijn zeer handig. Als dit spel niet te zwaar word, gaat dit zker goed verkocht worden.