E3: Superieure soldaten gaan los in heftige trailer Haze

Ontwikkelaar Free Radical Design, bekend van games als Second Sight en Timesplitters, werkt momenteel hard aan een nieuwe next-gen shooter, getiteld Haze. In deze actievolle game mag jij als Jake Carpenter strijden voor de goede zaak. Haze zal een timed exclusive zijn, wat inhoudt dat de PS3-launch eerder is dan die van de PC en de 360. Hoelang deze tussenstop precies is, is nog niet bekend.

Ook Haze dook op tijdens de E3 met wat nieuw beeldmateriaal, dus ga maar eens goed zitten voor een verse, actievolle trailer…

Haze speelt zich vijfentwintig jaar in de toekomst af, waar het bedrijf Mantel Global Industries de touwtjes van de wereldeconomie in handen heeft. Jij speelt Jake Carpenter, een soldaat van het leger van Mantel en je vindt uitdaging en voldoening in het vechten voor een goede zaak. Dankzij hun grote arsenaal aan voertuigen, dodelijke wapens en bio-medische ondersteuning zijn de soldaten van het Mantel Army gevreesd door terroristen, dictators en politieke vijanden van Mantel. Meest gevreesd wordt het goedje Nectar, wat van iedere soldaat een dodelijke moordmachine maakt. Het heeft echter ook zijn keerzijde.

Jouw gevecht begint in een door de oorlog verscheurd land in Zuid Amerika, waar je het opneemt tegen een gevaarlijke rebellen factie, genaamd The Promised Hand. In het begin lijkt alles vrij goed te verlopen, maar al snel nemen de zaken een bijzondere wending…

Lees ook onze uitgebreide preview!

Haze zal in het derde kwartaal van dit jaar uitgebracht worden voor de PlayStation 3. De versies voor de PC en Xbox 360 volgen later.

 1.   
  Kenneloth's avatar

  Wel een hoop vette actie in de trailer. ๐Ÿ™‚

 2.   
  touchdown's avatar

  Sir Kenneloth schreef, "Wel een hoop vette actie in de trailer. :)"

  moet je nog niet bijna naar bed ๐Ÿ˜›

 3.   
  Kenneloth's avatar

  touchdown schreef, "

  ”Sir Kenneloth” schreef, "Wel een hoop vette actie in de trailer. :)"

  moet je nog niet bijna naar bed ๐Ÿ˜› "

  Nee, wat dan? ๐Ÿ˜›

 4.   
  Rock-in's avatar

  Dit spel moet het van de actie hebben. Zal waarschijnlijk een goede multiplayer bij zitten, dat moet ook wel als je kijkt wat er allemaal het komende (1/2) jaar word uitgebracht. ๐Ÿ™‚

 5.   
  Daodan's avatar

  Pff, volgens mij gaat dat firing geluidje op den duur ook irriteren. Dat klinkt iets te plasma voor gewone assault rifles. Qua graphics ziet er verder niet echt indrukwekkend uit in deze trailer (onderscheidt gameplay van film :wink:) maar ik heb het sowieso al veel mooier gezien.. en het verhaal met de gameplay blijft interessant.

 6.   
  TheDude's avatar

  Dit gaat wel een vette shooter worden, strak verhaal ook.

 7.   
  The Illusionist's avatar

  Gewoon een must dit. Genoeg variatie zo te zien met die voertuigen die langsscheuren. Origineel verhaal gemixt leuke gameplay-elementen (Nectar) en deze game ligt op de dag van de release op mijn deurmat.

 8.   
  touchdown's avatar

  lijkt me een leuke game vanwege de nectar maar moet me eigenlijk nog overtuigen

 9.   
  denjaap's avatar

  weer zo’n fcking game die zich in de toekomst afspeeld en niet goed is !

 10.   
  DarkgamerNL's avatar

  denjaap schreef, "weer zo’n fcking game die zich in de toekomst afspeeld en niet goed is !"

  wie weet is dit anders dan wat je denkt ๐Ÿ˜‰