Screenshots uit de hel van Painkiller: Overdose

Uitgevers JoWood en DreamCatcher hebben gisteren een samenwerking met de makers van de Painkiller-mod Painkiller: Overdose aangekondigd. Daarmee wordt de mod een volledige (betaalde) game en krijgen de ontwikkelaars toegang tot zaken die eerder niet mogelijk leken.

Painkiller: Overdose begon als community mod, totdat uitgevers JoWood en DreamCatcher doorkregen dat het werk hun ondersteuning verdiende en het zo een volledige game werd. Het verhaal gaat verder waar de origele Painkiller ophield, maar niet waar Battle out of Hell begon: Overdose introduceert een nieuwe karakter in het Painkiller-universum die te maken krijgt met de gevolgen van Daniel’s overwinning op Lucifer. De gameplay is verder als vanouds: 16 levels lang moet je je weer met hoge snelheid door allerlei hellegespuis – waarvan 40 nieuw – schieten met 6 nieuwe wapens en uiteraard zijn er ook nieuwe Tarotkaarten om in te leggen. Multiplayer ontbreekt natuurlijk ook niet: nieuwe serverfeatures blazen de multiplayercomponent nieuw leven in.

Painkiller: Overdose moet in oktober van dit jaar verschijnen.

[SCREENSHOTS]

 1.   
  Tommy6769's avatar

  moah,
  gameplay van de vorige painkiller was wel leuk,
  maar het lijkt er niet op dat het een grafische update heeft gehad?

 2.   
  Remmie!'s avatar

  ^jwel t ziet er pragtig uit moe tje maar is de HD versies van deze zien.

 3.   
  Kenneloth's avatar

  Dope, eindelijk meer nieuws over de nieuwe Painkiller! ๐Ÿ˜€

  Edit: Ohw, ik lees nu dat het een Mod is, wel jammer aangezien ik een tijdje geleden ergens iets las over een Painkiller 2. ๐Ÿ™‚

 4.   
  Dark_Phoenix's avatar

  Ziet er goed uit. Ik ga deze ook wel halen

 5.   
  gamer4ever's avatar

  gameplay is goed maar de grapighs zij lelijk vind ik ๐Ÿ˜›