Gamersnet.nl

E3: Activision maakt lineup bekend

Tijdens de E3 zal ook Activision stevig vertegenwoordigd zijn om de wereld te verblijden met een paar minder bekende games en natuurlijk ook de toppers in spé. De lineup van Activision is als volgt:

Bee Movie Game (X360, Wii, PS2, PC, NDS)

Bee Movie Game is wellicht de minst bekende game die Activision tijdens de beurs zal tonen. Het spel is gebaseerd op de aankomende animatiefilm van Dreamworks, waarin de bij Barry B. Benson vele avonturen beleeft. In Bee Movie Game zal je mogen racen, achtervolgen en vliegen om de spannende momenten uit de film nog eens opnieuw te kunnen beleven.

Call of Duty 4: Modern Warfare (PS3, X360, PC)

Call of Duty 4: Modern Warfare speelt zich af in het heden, waar je mag strijden in uiteenlopende gebieden als het Midden-Oosten, Oost-Europa, de Noord-Atlantische Oceaan en Londen. De terrorist Zakhaev wil Rusland terugbrengen naar de tijden van zijn volksheld Stalin. Als gevolg hier van ontstaat er een grootschalige burgeroorlog. De Amerikanen starten hun tegenacties, maar ze worden door Zakhaev richting het Midden-Oosten gelokt. De Britse SAS doorziet de plannen van Zakhaev en ze informeren de Amerikanen direct. Zodoende vecht je met zowel de Britten als de Amerikanen tegen deze gevaarlijke terrorist.

Enemy Territory: QUAKE Wars (X360, PS3, PC)

Als opvolger van het legendarische Quake II heeft Enemy Territory: Quake Wars de zware taak om de ultieme online team en objective-based multiplayer shooter te worden. Het verhaal speelt zich af in het epische Quake-universum en we tellen het jaar 2065. De geallieerde troepen van de Global Defense Force (GDF) zijn in een hevige strijd verwikkeld met de barbaarse en technologisch geavanceerde Strogg, die strijden om het lot van de Aarde. Als speler heb je keuze om als mens of als Strogg te spelen in een van de vijf unieke character classes. Voorzien van een arsenaal aan wapens, voertuigen en krijgsmachten, stort je jezelf in een actievolle test van skills en tactisch teamwork met diverse combat objectives. Je character zal zich kunnen verbeteren, goed teamwork levert je beloningen op en daarnaast zullen missies en doelstellingen er voor zorgen dat nieuwe spelers hun eigen stempel kunnen drukken op deze extreme oorlog.

Guitar Hero III: Legends of Rock (X360, Wii, PS3, PS2)

De Guitar Hero-reeks gaat verder met dit derde deel, waarin je weer volop mag gaan rocken. De game heeft inmiddels de subtitel Legends of Rock meegekregen, wat meteen aangeeft dat je in de spots zult komen te staan van het meest legendarische rock-concert ooit. Uiteraard is Guitar Hero III: Legends of Rock weer riant voorzien van een groot aantal lekkere tracks van onder meer artiesten als Guns N’ Roses, The Rolling Stones, Beastie Boys, Muse en Pearl Jam.

Spider-Man: Friend or Foe (X360, Wii, PS2, PSP, NDS, PC)

Spider-Man: Friend or Foe schotelt je een hevige strijd voor met de meest beruchte vijanden, zoals Doc Ock, Green Goblin, Venom, Sandman en vele andere klassieke Spider-Man characters. Zorg dat je deze tegenstanders verslaat en ga vervolgens gezamenlijk de strijd aan. Als speler krijg je steeds de controle over Spider-Man plus één held of bad-guy. Niet alleen de individuele krachten zijn nu van belang, maar ook team-combo’s zullen tot de mogelijkheden behoren om te overwinnen.

Tony Hawk’s Proving Ground (X360, Wii, PS3, PS2, NDS)

Tony Hawk’s Proving Grounds zal nieuwe Nail-the-Trick modi bevatten, die we al kennen uit Tony Hawk’s Project 8, meer skater classes, een video-editor om je vetste stunts nog vetter te maken en een vernieuwde multiplayermode. De keuze bestaat deze keer wederom uit diverse pro-skaters, maar ze zijn onderverdeeld in drie klassen: de Career, de Rigger en de Hardcore skaters. Bij de Career skaters is de carrière het belangrijkst, terwijl de Hardcore skaters meer voor zichzelf skaten. De Rigger skaters zijn weer in het voordeel omdat ze gebruik kunnen maken van allerlei objecten uit de game om zo allerlei tricks te doen.